Παρουσίαση

Λεωφορεία
Ισχυροί - οικονομικοί κινητήρες, φιλικότητα προς το περιβάλλον
Διαβάστηκε από 4085 αναγνώστες
Οι κινητήρες CDI με τους οποίους εφοδιάζεται η οικογένεια του Sprinter διακρίνονται για τις υψηλές επιδόσεις τους και τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, στοιχεία τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με τη φυσιολογική στη συντήρηση τεχνολογία του και αποδίδουν χαμηλό κόστος για τον κύκλο ζωής του γερμανικού οχήματος. Όλη η γκάμα των μηχανικών συνόλων του Sprinter Transfer πληρούν τις Euro 5 προδιαγραφές για εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, ενώ προαιρετικά έχουν τη δυνατότητα να καλύπτουν και τις αυστηρότερες προδιαγραφές για εκπομπές καυσαερίων EEV (Enhanced Environmentally Friendly Vehicle). Το Sprinter Transfer 45 εφοδιάζεται με τον ΟΜ 651 πετρελαιοκινητήρα των 2.143 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 95 KW και 305 Nm ροπής και αποδεικνύεται ιδιαίτερα ελαστικός, οικονομικός σε κατανάλωση καυσίμου, καθώς και φιλικός ως προς το περιβάλλον. Παράλληλα χαρίζει στο Mini-Bus της Mercedes-Benz αρκετά καλές επιδόσεις σε κάθε περίπτωση, ενώ συμβάλλει τα μέγιστα στην καλύτερη δυνατή ευελιξία και στην καλή και στιβαρή ποιότητα κύλισης που επιδεικνύει το όχημα. Συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω, το Sprinter Transfer ανοίγει νέους ορίζοντες ως υπεραστικό, σχολικό ή και εκδρομικό λεωφορείο. Είναι ένας πολυσχιδής και ακούραστος συνεργάτης, μεγάλων διαστάσεων, με μήκος αμαξώματος 7.345 χλστ., πλάτος 1.993 χλστ. και ύψος 2.790 χλστ., έτοιμος για χρήση όλο το εικοσιτετράωρο, επτά μέρες την εβδομάδα, ενώ παράλληλα οι πέντε εκδόσεις μοντέλου καθώς και η πληθώρα επιλογών εξοπλισμού και σχεδιασμού προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης και προσαρμοστικότητας.
Η εξαιρετική λειτουργία της ανάρτησης συμβάλλει τα μέγιστα στην πολύ καλή οδική συμπεριφορά που επιδεικνύει το Sprinter Transfer 45.
Ο ιδιαίτερα οικονομικός και οικολογικός πετρελαιοκινητήρας ΟΜ 651, με τον οποίο είναι διαθέσιμο το Sprinter Transfer 45, καθώς και το 5τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων κινούν το Mini-Bus σβέλτα και με αξιοσημείωτη ασφάλεια και ευελιξία.

 
 Το Mercedes-Benz Sprinter Transfer 45 της EvoBus Ελλάς
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Ποιότητα, άνεση και ασφάλεια
Ισχυροί - οικονομικοί κινητήρες, φιλικότητα προς το περιβάλλον