Παρουσίαση

Λεωφορεία
Νέο Setra S 415 GT-HD
Ξεκάθαρη επιλογή
Διαβάστηκε από 8677 αναγνώστες
Το τουριστικό ComfortClass S 415 GT-HD είναι από τα πιο επιτυχημένα λεωφορεία -αν όχι το πιο εμπορικό- στη γκάμα της Setra αλλά και σε ολόκληρη την αγορά, καθώς καταφέρνει να συνδυάσει ιδανικά την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, την τεχνολογική υπεροχή και την κομψή σχεδίαση. Οι λίγες ώρες που είχαμε στην διάθεση μας μαζί του το επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά.
Τα φωτιστικά σώματα τύπου Litronic, έχουν την δυνατότητα να φωτίζουν και πλευρικά του οχήματος, σε ταχύτητες κάτω των 40 χλμ./ώρα (προαιρετικός εξοπλισμός).
Ένας αιώνας συμπληρώθηκε ήδη από το 1910, όταν ο κατασκευαστής αμαξώματος Karl Kassbohrer αποφάσιζε να συνεργαστεί με την Daimler Engine Company στην κατασκευή λεωφορείων. Με την πάροδο των ετών η συνεργασία αυτή είχε ως αποτέλεσμα την παρουσίαση εξαιρετικών ποιοτικά λεωφορείων και τη γέννηση μιας εταιρείας με την ονομασία Setra (1951), η οποία έμελλε να κυριαρχήσει στην αγορά των λεωφορείων.
Όταν, έπειτα από 100 χρόνια πλέον, στέκεται κανείς μπροστά σε ένα όχημα όπως το ComfortClass S415 GT-HD που σας παρουσιάζουμε, αντιλαμβάνεται πως η προαναφερθείσα συνεργασία είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς, το εν λόγω τουριστικό λεωφορείο έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει ήδη μια εξαιρετική εμπορική επιτυχία, όντας μια πληρέστατη και ποιοτικότατη πρόταση που θέτει υψηλότατα στάνταρτ στην κατηγορία του.
Με μήκος αμαξώματος 12,2 μ. και δυνατότητα μεταφοράς έως 51 επιβατών, το S 415 GT-HD επιδεικνύει απλόχερα όλα τα βασικά γνωρίσματα των εκπροσώπων της Setra. Επιβλητική σχεδίαση που δεν καταφεύγει σε άσκοπες τεχνικές εντυπωσιασμού, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, υποδειγματική οδική συμπεριφορά και ένα υψηλότατο επίπεδο άνεσης -και προπάντων- ασφάλειας. Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειώσουμε πως όλα τα οχήματα της σειράς ComfortClass της Setra δέχθηκαν μέσα στο 2009 μια πλήρη αναβάθμιση, που κυρίως αφορούσε στον εξοπλισμό αλλά και στα μηχανικά τους μέρη.
Τέλος, δεν μπορούμε να παραβλέπουμε το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης ενός λεωφορείου Setra γίνεται αυτόματα μέλος της "οικογένειας" της Setra και αυτή τον περιβάλλει… στοργικά με τις κορυφαίες υπηρεσίες after-sales που προβλέπει το OMNIplus.

 
 Νέο Setra S 415 GT-HD
Νέα γενιά καθισμάτων και όχι μόνο…
Ξεκάθαρη υπεροχή στον δρόμο
Κινητήρας EEV με ισχύ 315 ίππων