Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά

Aρτιος επαγγελματίας

12.649 Επισκέψεις στο άρθρο (10/8/2017)

Το νέο Citroen Jumpy καταφέρνει να πιάσει τον… παλμό της εποχής και των απανταχού επαγγελματιών που αναζητούν έναν αποδοτικό «συνεργάτη» που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες τους.

Από το 1995 όταν και παρουσιάστηκε η πρώτη του γενιά, το Citroen Jumpy έχει να επιδείξει περισσότερες από 600.000 πωλήσεις οχημάτων.
Η νέα γενιά του γαλλικού μοντέλου, που αποκαλύφθηκε μέσα στο 2016, είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας, αποδεικνύοντας περίτρανα την εξαιρετική τεχνογνωσία που η Citroen έχει αποκτήσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων… 8 δεκαετιών στην κατασκευή άρτιων εκπροσώπων σε ότι αφορά και στα επαγγελματικά οχήματα.
Στην ελληνική αγορά, το νέο Jumpy προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος, με την κοντύτερη (μήκους 4,60μ.) να προσφέρει εξαιρετική ευελιξία κατά την κίνηση ενώ, η διατήρηση σε όλες τις εκδόσεις του συνολικού ύψους κάτω από τα 1,94μ., ευνοεί την είσοδο σε πάσης φύσεως υπόγειους χώρους στάθμευσης.
Για τις ανάγκες της φωτογράφισης, είχαμε στη διάθεση μας τη μεσαία «Μ» επιλογή αμαξώματος με μεταξόνιο 3.275 χλστ. και συνολικό μήκος 4.959 μ., η οποία ωστόσο είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο 5,3κ.μ. και μήκος έως 2.512 χλστ. ενώ, στην περίπτωση που το όχημα εξοπλίζεται με το προαιρετικό σύστημα «Moduwork», οι παραπάνω διαστάσεις αυξάνονται στα 5,8 κ.μ. και 3.674 χλστ. αντίστοιχα.
Πέραν όμως των ανανεωμένων διαστάσεων του, το νέο Jumpy έχει δεχθεί πολλαπλές επεμβάσεις και σε ότι αφορά στη δομή του πλαισίου και των επιμέρους μηχανικών τμημάτων του, όπως π.χ. η ανάρτηση του πίσω άξονα, προκειμένου να καταστεί πιο άκαμπτο – στιβαρό και να διασφαλιστεί η βέλτιστη χωροταξική διαρρύθμιση του εσωτερικού (αύξηση της απόστασης μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών).
Την ίδια στιγμή, σημαντικά βελτιωμένη είναι και η οδική συμπεριφορά του οχήματος, χάρη στο σαφές και γρήγορο σύστημα διεύθυνσης, τα αποδοτικά φρένα αλλά και τους εξαιρετικούς –νέας τεχνολογίας- «BlueHDi» πετρελαιοκινητήρων των 1,6λτ. και 2,0λτ. με τους οποίους προσφέρεται.
Καταλήγοντας, σε ότι αφορά στον εξοπλισμό, το νέο Citroen Jumpy προσφέρει στοιχεία που… απογειώνουν την άνεση που απολαμβάνουν οι επιβαίνοντες ενώ ενισχύουν κάθετα την ασφάλεια των επιβατών, του φορτίου αλλά και των υπολοίπων χρηστών του οδικού δικτύου.
 

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις