Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Έναν αριθμό ορόσημο έφτασαν οι πωλήσεις των οχημάτων της Toyota, τα οποία είναι εξοπλισμένα με το πακέτο συστημάτων ασφαλείας, Toyota Safety Sense.

10 εκατ. οχήματα με το πακέτο Toyota Safety Sense

1.881 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2018)

Έναν αριθμό ορόσημο έφτασαν οι πωλήσεις των οχημάτων της Toyota, τα οποία είναι εξοπλισμένα με το πακέτο συστημάτων ασφαλείας, Toyota Safety Sense.

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ιαπωνική μάρκα, τα εν λόγω οχήματα έφτασαν τις 10 εκατομμύρια μονάδες, μόλις τριάμισι χρόνια μετά την εισαγωγή του το 2015.

Το πακέτο Toyota Safety Sense αποτελείται από ένα σύνολο τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας, που έχουν σχεδιαστεί για να προλαμβάνουν ή να μετριάζουν τις συγκρούσεις σε ένα ευρύ φάσμα κυκλοφοριακών καταστάσεων. Σύμφωνα με την εταιρεία, επί του παρόντος βρίσκεται εγκατεστημένο στο 90% περίπου των επιβατικών οχημάτων της Toyota στις αγορές της Ιαπωνίας, της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης. Προς το παρόν, έχει εισαχθεί σε συνολικά 68 χώρες και περιφέρειες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, άλλων επιλεγμένων χωρών της Ασίας, της Μέσης Ανατολής αλλά και στην Αυστραλία.
 
Αναμένεται ότι μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους 3 εκατομμύρια οχήματα στην Ιαπωνία, 5 εκατομμύρια αυτοκίνητα στη Βόρεια Αμερική και 2 εκατομμύρια αυτοκίνητα στην Ευρώπη θα εξοπλιστούν με το Toyota Safety Sense. Νωρίτερα φέτος, η Toyota ξεκίνησε τη δεύτερη γενιά του Toyota Safety Sense, προκειμένου να φτάσει στον τελικό στόχο της που είναι τα μηδενικά ατυχήματα.
 
Το Toyota Safety Sense περιλαμβάνει αναβαθμισμένες εκδόσεις των συστημάτων: Pre-Collision System, Adaptive Cruise Control, Lane Departure Alert, Automatic High Beam, Road Sign Assist.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως η Toyota στοχεύει στην εισαγωγή του Toyota Safety Sense δεύτερης γενιάς σε περίπου 100 χώρες και περιφέρειες, συμπεριλαμβανομένης της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής, μέχρι το 2020, με στόχο την περαιτέρω διάδοση του πακέτου ενεργητικής ασφάλειας.