ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Από 13.750€ το νέο Opel Combo

4.014 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2011)

Η Opel συνεχίζει την ανανέωση της γκάμας της, καθώς στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (15 –25/9) θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της η νέα γενιά του Combo, η οποία αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Opel με την Fiat και βασίζεται στο δάπεδο της νέας γενιάς του δημοφιλούς Doblo.

Το λανσάρισμα της νέας γενιάς του Combo υπολογίζεται χρονικά μέσα στον προσεχή Φεβρουάριο για τις διάφορες αγορές της ΕΕ, ενώ θα διατίθεται άμεσα σε επιβατικές και Van εκδόσεις, με την τιμή του βενζινοκίνητου 1.4 panel Van των 95 ίππων, να ξεκινά από τα 13.750 ευρώ (+ΦΠΑ).
Η τιμή για τις επιβατικές εκδόσεις ξεκινά από τα 17.650 ευρώ (τιμή λιανικής με ΦΠΑ).

Να σημειωθεί πως η νέα γενιά Combo θα διατίθεται με έξι διαφορετικά μηχανικά σύνολα βενζίνης, diesel και φυσικού αερίου (CNG), με την ισχύ τους να ξεκινά από τους 90 ίππους και να φτάνει έως και τους 135 ίππους.
Σε ότι αφορά την έκδοση CNG (φυσικό αέριο) διατίθεται με ρεζερβουάρ αερίου συνολικής χωρητικότητας 95 λτ. και ρεζερβουάρ βενζίνης 22 λτ., ενώ τα Combo με μακρύ μεταξόνιο διατίθενται προαιρετικά με ρεζερβουάρ CNG 130 λτ. για μέγιστη αυτονομία 750 χλμ.

Παράλληλα, η μεγάλη ποικιλία εκδόσεων, η ευελιξία και οι εντυπωσιακές μεταφορικές δυνατότητες της νέας γενιάς του γερμανικού μοντέλου, δημιουργούν ευχάριστα «διλήμματα» στους υποψήφιους αγοραστές τους, οι οποίοι καλούνται να επιλέξουν μεταξύ της έκδοσης με το κοντό μεταξόνιο (2,76 μ.) ή εκείνης με το μακρύ μεταξόνιο (3,11 μ.), ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει η δυνατότητα επιλογής δύο διαφορετικών εκδόσεων οροφής (1,85 μ. και 2,10 μ.).