Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο επαγγελματικό της Nissan προσφέρεται σε εκδόσεις με κίνηση στον εμπρός ή τον πίσω άξονα.

Το NV400 αναμένεται να διαδραμματίσει σημαντικό ρόλο στην εμπορική πορεία της Nissan στην αγορά των επαγγελματικών οχημάτων.

Ανάλογα με την έκδοση, το Nissan NV400 Van θα προσφέρει χώρο φόρτωσης με όγκο από 8,0- 17,0 κ.μ.

Το NV400 θα προσφέρεται σε εκδόσεις με μεικτό βάρος από 2,8- 4,5t.

Το νέο Nissan NV400 αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την Renault.

Παρουσιάστηκε επίσημα το Nissan NV400

4.023 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2011)

Μέσα στους επόμενους μήνες ξεκινά η εμπορική πορεία του νέου Nissan NV400 se πανευρωπαϊκό επίπεδο. Το νέο επαγγελματικό θα προσφέρεται σε εκδόσεις με κίνηση στους εμπρός ή τους πίσω τροχούς.

Αν και η εξέλιξη του αποτελεί προϊόν στενής συνεργασίας της Nissan με την Renault, το νέο NV400 είναι σαφέστατα ένα χαρακτηριστικό προϊόν της ιαπωνικής εταιρείας χάρη και στην ιδιαίτερη μορφή της σχεδίασης αμαξώματος και εσωτερικού που κινείται στα νέα πρότυπα που έχει θέσει το NV200 που προηγήθηκε.
Το νέο NV400 αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στους επόμενους μήνες την εμπορική του πορεία στις διάφορες χώρες της ΕΕ με εκδόσεις μεικτού βάρους από 2,8- 4,5t. Σε σχέση με το Interstar, που ουσιαστικά αντικαθιστά, το NV400 έχει να επιδείξει αυξημένες μεταφορικές δυνατότητες, πληρέστερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και σαφέστατα πιο σύγχρονη και στιβαρή αρχιτεκτονική αμαξώματος και πλαισίου.

Μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες
Το νέο Nissan NV400 θα προσφέρεται με τρία μήκη μεταξονίου, τέσσερα διαφορετικά μήκη αμαξώματος και φυσικά τρία ύψη οροφής, όπως και η πλειοψηφία των ανταγωνιστών του. Σε ότι αφορά στις εκδόσεις Van, ο ωφέλιμος όγκος φόρτωσης θα κυμαίνεται από τα 8,0- 17,0 κ.μ. ενώ η Nissan έχει ανακοινώσει πως θα προσφέρονται κατευθείαν από το εργοστάσιο εκδόσεις Van, Combi (μεταφοράς προσωπικού), κιβωτάμαξες, ανατρεπόμενα κ.ά. Παράλληλα θα προσφέρονται και εκδόσεις καμπίνας- σασί προκειμένου να αποτελέσουν την βάση για μια τεράστια γκάμα επιπλέον υπερκατασκευών που πιθανόν οι πελάτες της εταιρείας να επιθυμούν να εγκαταστήσουν.

Με κίνηση στον εμπρός ή τον πίσω άξονα
Με το NV400 η Nissan προσφέρει για πρώτη φορά την δυνατότητα απόκτησης ενός επαγγελματικού της οχήματος με κίνηση στους εμπρός ή τους πίσω τροχούς. Οι εμπροσθοκίνητες εκδόσεις διασφαλίζουν χαμηλό απόβαρο και αυξημένο ωφέλιμο φορτίο με παράλληλη μείωση της απόστασης του πλαισίου/ δαπέδου χώρου φόρτωσης από το έδαφος ενώ, οι εκδόσεις με κίνηση στους πίσω τροχούς διασφαλίζουν τις κατάλληλες συνθήκες για την υποστήριξη διαφόρων τύπων υπερκατασκευών. Ο εμπρόσθιος άξονας εφοδιάζεται με ανεξάρτητη ανάρτηση και γόνατα ΜακΦέρσον ενώ ο πίσω προσφέρεται με ένα έως τρία φύλλα σούστας ανάλογα τον τύπο της μετάδοσης της κίνησης και την ύπαρξη ή όχι διπλών τροχών σε αυτόν.

Νέος Euro 5 κινητήρας 2,3 λτ.
Την κίνηση του νέου Nissan NV400 αναλαμβάνει ένα 4κύλινδρο, 16βάλβιδο, μηχανικό σύνολο 2,3 λτ. που αποδίδει ισχύ 100, 125 και 150 ίππων με αντίστοιχα αποθέματα ροπής της τάξης των 285, 310 και 350 Nm. Ο εν λόγω κινητήρας καλύπτει τις προδιαγραφές της Euro 5 ενώ τα διαστήματα μεταξύ των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του ανέρχονται στα 40.000 χλμ. ή κάθε δύο έτη.

Πληρέστατος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας
Ένα από τα στοιχεία που κερδίζουν τις εντυπώσεις στο νέο Nissan NV400 αφορά στον εξοπλισμό του. Συγκεκριμένα το νέο ιαπωνικό επαγγελματικό θα εφοδιάζεται μεταξύ άλλων με στοιχεία όπως τα A/C, αισθητήρες υποβοήθησης της στάθμευσης, cruise-control με περιοριστή ταχύτητας, υπολογιστή ταξιδιού, ηχοσύστημα με σύνδεση Bluetooth και δυνατότητα σύνδεσης με USB/iPod, κάμερα οπισθοπορείας κ.ά.