Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο υποψήφιος ιδιοκτήτης ενός επαγγελματικού Sokon μπορεί να το αποκτήσει με σύστημα υγραεριοκίνησης απευθείας από το εργοστάσιο και δεξαμενές χωρητικότητας 40 ή 60 λίτρων.

Η εναλλαγή μεταξύ των δύο τύπων καυσίμου γίνεται αυτόματα ή και από τον οδηγό, όταν η θερμοκρασία λειτουργίας του κινητήρα υπερβεί τους 45 βαθμούς Κελσίου.

Sokon Sokon Minitrucks & Buses

10.008 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2011)

Η Sokon προσφέρει το σύνολο της γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της με σύστημα υγραεριοκίνησης που μπορεί είτε να τοποθετηθεί –κατόπιν παραγγελίας- απευθείας από το εργοστάσιο είτε στη χώρα μας από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της ελληνικής αντιπροσωπείας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεση μας, το σύστημα υγραεριοκίνησης της Sokon είναι 5ης γενιάς και αυτόματο, δηλαδή ο κινητήρας ενεργοποιείται πάντοτε με καύσιμο τη βενζίνη και μόλις η θερμοκρασία λειτουργίας του ανέλθει στους 45 βαθμούς Κελσίου, τότε ο εγκέφαλος επιλέγει ως καύσιμο το υγραέριο. Μόλις το υγραέριο τελειώσει, τότε το σύστημα αυτόματα επιλέγει ξανά την αμόλυβδη βενζίνη ως καύσιμο.
Φυσικά, ο οδηγός έχει τη δυνατότητα, ανά πάσα στιγμή και φυσικά και εν κινήσει, να επιλέξει τον τύπο καυσίμου που επιθυμεί μέσω ενός ειδικού διακόπτη.
Ανάλογα με τον τύπο του οχήματος, η δεξαμενή υγραερίου τοποθετείται σε ειδικό χώρο κάτω από το αμάξωμα, ενώ το στόμιο πλήρωσης εδράζεται είτε στο πίσω δεξί μέρος του προφυλακτήρα (MiniBus και MiniVan) είτε σε ειδική βάση στο σασί (MiniTruck).
Οι δεξαμενές υγραερίου προσφέρονται σε κυλινδρικό ή στρογγυλό σχήμα και έχουν χωρητικότητα 40 ή 60 λτ.
Η διαδικασία τοποθέτησης επί ελληνικού εδάφους διαρκεί 8 ώρες και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το κόστος της ορίζεται στα 1.080 ευρώ + ΦΠΑ.