Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το VW Caddy προσφέρεται με σύστημα υγραεριοκίνησης που επιτρέπει στον κινητήρα να ενεργοποιηθεί με οποιοδήποτε από τα δύο καύσιμα (βενζίνη ή υγραέριο).

Μέσω του προγράμματος «EconomyMotion» η Kosmocar προσφέρει ένα σύστημα υγραεριοκίνησης με προηγμένα χαρακτηριστικά και στις επαγγελματικές εκδόσεις του Caddy.

VW Caddy & Caddy Maxi

10.010 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2011)

Η VW δεν προσφέρει κάποιο συγκεκριμένο επαγγελματικό με σύστημα υγραεριοκίνησης, κατευθείαν από την γραμμή παραγωγής, ωστόσο η Kosmocar AE έχει επιλέξει να προσφέρει στους πελάτες της τις βενζινοκίνητες εκδόσεις των Caddy και Caddy Maxi με συστήματα υγραεριοκίνησης της Vialle, μέσω του προγράμματος «EconomyMotion».
Η Vialle, μια από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα συστήματα υγραεριοκίνησης, έχει εξελίξει ένα αξιόπιστο σύστημα για τους κινητήρες άμεσου ψεκασμού (TSI) με το υγραέριο να παρέχεται ως καύσιμο σε υγρή μορφή.
Με αυτόν τον τρόπο, η κατανάλωση υγραερίου είναι μικρότερη (έναντι του συστήματος με το LPG σε αέρια μορφή), το κόστος συντήρησης μειώνεται σημαντικά, ενώ σημαντική πρωτοτυπία αποτελεί το γεγονός ότι, ο κινητήρας μπορεί να ενεργοποιηθεί με οποιονδήποτε από τους δύο τύπους καυσίμου.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει η ελληνική αντιπροσωπεία, μέσω του προγράμματος EconomyMotion, προσφέρεται εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών ή 100.000 χλμ. για την εγκατάσταση του συστήματος καθώς και 2ετής εγγύηση (ή 60.000 χλμ.) για τα συνεργαζόμενα –με το σύστημα υγραεριοκίνησης- μέρη του κινητήρα (ισχύει για οχήματα ηλικίας έως 5 ετών και χιλιομετρικό περιορισμό 100.000 χλμ).