Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το UAZ Pick-Up Bi-Fuel είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της κατηγορίας του που προσφέρεται με σύστημα υγραεριοκίνησης και μάλιστα κατευθείαν από τη γραμμή παραγωγής.

Μέσω του ειδικού διακόπτη, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει τον τύπο καυσίμου που επιθυμεί.

UAZ Pick-Up Bi-Fuel

10.006 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2011)

Η Ρωσική UAZ είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει σύστημα υγραεριοκίνησης απευθείας από το εργοστάσιο, σε έναν εκπρόσωπο της κατηγορίας των Pick-Up στην ελληνική αγορά.
Το σκληροτράχηλο ελαφρύ ημιφορτηγό της UAZ εφοδιάζεται με έναν κινητήρα 2.693 κ.εκ. που αποδίδει ισχύ 128 ίππων και μέγιστη ροπή 218 Nm από τις 2.500 σ.α.λ.
Μια σημαντική διαφοροποίηση του ρωσικού μοντέλου σε σχέση με τον ανταγωνισμό αποτελεί και το γεγονός ότι, στο αμάξωμα του περιλαμβάνονται τρεις δεξαμενές καυσίμου! Οι δύο αφορούν στην αμόλυβδη βενζίνη και είναι χωρητικότητας 36 λίτρων έκαστη, ενώ η τρίτη είναι χωρητικότητας 80 λτ. και αφορά στο υγραέριο.
Με τον εγκέφαλο του κινητήρα να επιλέγει αυτόματα τον τύπο καυσίμου που μπορεί να χρησιμοποιήσει και τον οδηγό να μπορεί να επέμβει μέσω του σχετικού διακόπτη στο εσωτερικό του οχήματος, το UAZ Pick-Up Bi-Fuel μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να διανύσει έως και 1.000 χλμ. χωρίς να ανεφοδιαστεί.
Παράλληλα, οι μεταφορικές του δυνατότητες παραμένουν υψηλές για τα δεδομένα της κατηγορίας καθώς με χώρο φόρτωσης μήκους 1.400 χλστ., πλάτους 1.500 χλστ. και ύψους 650 χλστ., μπορεί να φιλοξενήσει φορτία βάρους έως και 800 κιλών.