ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ Βαρέα Επαγγελματικά
Τιμές Επαγγελματικών Μηχανή Αναζήτησης
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Και Pick-Up και ηλεκτρικό … Smart!

2.734 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2011)

Ένα νέο ευφάνταστο πρωτότυπο αναμένεται να παρουσίαση στο Διεθνές Σαλόνι του Ντιτρόιτ η Smart. Το Smart For-Us είναι μια έκδοση του δημοφιλούς μίνι με ανοικτή καρότσα και εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα.

PRO.autotriti Team

Αν και είναι μάλλον απίθανο τα το δούμε σύντομα, ή ποτέ, να φτάνει στο στάδιο της μαζικής παραγωγής, το πρωτότυπο Smart For-Us που θα παρουσιαστεί στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ είναι σίγουρα ένα εντυπωσιακό όχημα.
Η διαφορά του For-Us με τις υπόλοιπες συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου εστιάζεται στην ύπαρξη μιας ανοικτής καρότσας πίσω από τις θέσεις για τον οδηγό και τον συνοδηγό. Η Smart ανακοινώνει πως σε αυτόν τον χώρο μπορούν να φιλοξενηθούν δύο ποδήλατα ή οτιδήποτε άλλο απαιτείται να μεταφερθεί, φτάνει να… έχει μικρό μέγεθος.
Πέραν όμως της ανοικτής του καρότσας, το Smart For-Us διακρίνεται και για έναν ακόμα λόγο και αυτός δεν είναι άλλος από τον κινητήρα του. Συγκεκριμένα το εν λόγω πρωτότυπο εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 73 ίππων που αντλεί την ενέργεια του από μπαταρίες ιόντων λιθίου συνολικής χωρητικότητας 17,6 kWh. Μάλιστα οι υποδοχές για την φόρτιση του ηλεκτροκινητήρα εδράζονται στην… καρότσα του Smart For-Us.