Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η άκρως ελκυστική σχεδίαση του νέου Doblo Natural Power προϊδεάζει θετικά τους επερχόμενους «φιλοξενούμενούς» του και όχι μόνο!

Το νέο Fiat Doblo Natural Power

3.776 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2012)

Περιβαλλοντικό πλεονέκτημα

Η Fiat, πιστή στην προσπάθεια της για εξέλιξη νέων προϊόντων που προσφέρουν λύσεις στους πελάτες της συμβάλλοντας παράλληλα στην όσο το δυνατόν καλύτερη προστασία του περιβάλλοντος, διαθέτει πλέον και στην ελληνική αγορά τη νέα γενιά του Doblo, με κινητήρα που μπορεί να λειτουργήσει, τόσο με βενζίνη, όσο και με φυσικό αέριο, ως καύσιμο.

Με μια ματιά
* Κινητήρας 1,4 λτ. με δύο τύπους καυσίμου (βενζίνη/ φυσικό αέριο)
* Δυνατότητα μεταφοράς 5 ή 7 επιβατών
* Ο εν λόγω κινητήρας δεν διατίθεται στις εκδόσεις Cargo
* Αυξημένη αυτονομία

Από την παρουσίαση της πρώτης γενιάς του, περισσότερο από μια 10ετία πριν, το Fiat Doblo έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο εμπορικά μοντέλα της κατηγορίας των ελαφρών επαγγελματικών, τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Στην κατηγορία των Vanette της χώρας μας, το Doblo Cargo (όπως ονομάζονται οι εκδόσεις Van του) έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη μιας μεγάλης μερίδας επιχειρήσεων κυρίως χάρη στις εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες, αλλά και στους οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με τους οποίους εφοδιάζεται.
Η έλευση της νέας γενιάς του, αναμένεται να εδραιώσει ακόμα περισσότερο τη θέση του καθώς οι κινητήρες Euro 5 με τεχνολογία Start/Stop, οι αυξημένες διαστάσεις του αμαξώματος και η δυνατότητα μεταφοράς φορτίων άνω του ενός τόνου, παρά τις περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος του, ενισχύουν αναμφισβήτητα τις δυνατότητές του.
Ωστόσο, το Fiat Doblo προσφέρεται στη χώρα μας και σε επιβατικές εκδόσεις και μάλιστα με μια ειδοποιό διαφορά σε σχέση με τις εκδόσεις Cargo. Τώρα, το ιταλικό μοντέλο μπορεί να αποκτηθεί ως επιβατικό και στην έκδοση «Natural Power» έχοντας εμπλουτίσει τις επιλογές στη γκάμα των κινητήρων του με τη χρήση δύο τύπων καυσίμου. Πέραν της αμόλυβδης βενζίνης, ο 16βάλβιδος κινητήρας των 1,4 λτ. είναι σε θέση να καλύψει τις προδιαγραφές της Euro 5 κάνοντας χρήση και του φυσικού αερίου ως καύσιμου.
Αναφορικά με την εξωτερική της εμφάνιση, η έκδοση Natural Power του Fiat Doblo δεν παρουσιάζει διαφορές σε σχέση με τις υπόλοιπες –συμβατικές- εκδόσεις. Τα μεγάλα φωτιστικά σώματα, οι έντονες καμπύλες και οι αρμονικές γραμμές σε συνδυασμό με τον –μεγάλων διαστάσεων- προφυλακτήρα και οι εξίσου εκτεταμένες γυάλινες επιφάνειες, δημιουργούν ένα ομοιογενές και σίγουρα καλαίσθητο, συνολικό αποτέλεσμα.
Η έκδοση Fiat Doblo 1,4 Natural Power έχει κόστος αγοράς από 22.400 ευρώ και μπορεί να μεταφέρει στο εσωτερικό της πέντε ενήλικους επιβάτες, ενώ με κόστος 470 ευρώ, όσοι το επιθυμούν μπορούν να προσθέσουν στον εξοπλισμό της και μια 3η σειρά με δύο –ανεξάρτητα- καθίσματα που αυξάνουν το συνολικό αριθμό των επιβατών της στους επτά.