Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στην Expo 2012 η Tata παρουσίασε ένα πρωτότυπο Pick-Up με την ονομασία Xenon Concept.

Νέα γκάμα επαγγελματικών από την Tata

8.715 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2012)

Στην διεθνή Expo 2012 στο Νέο Δελχί της Ινδίας, η Tata παρουσίασε πολλά νέα μοντέλα μεταξύ των οποίων το νέο επαγγελματικό με την ονομασία Ultra καθώς και ένα πρωτότυπο Pick-Up, το Xenon Concept.

Στην New Delhi Auto Expo 2012 που διοργανώθηκε στις αρχές Ιανουαρίου στην Ινδία, η Tata παρουσίασε αρκετά νέα μοντέλα όπως το νέο SUV της με την ονομασία Safari. Παράλληλα, σημαντική ήταν και η πρώτη παρουσίαση του νέου Ultra, τον εκπρόσωπο της Tata στην κατηγορία των ελαφρών και μεσαίων φορτηγών.
Το Tata Ultra θα προσφέρεται σε εκδόσεις με μεικτό βάρος από 5- 14t. και η γκάμα των κινητήρων του θα περιλαμβάνει την νέα γενιά ενός 3,0λιτρου και ενός 5λιτρου πετρελαιοκινητήρα με ισχύ 138 και 168 ίππων αντίστοιχα.
Στοιχεία όπως η ελκυστική σχεδίαση του αμαξώματος και του εσωτερικού διακόσμου, ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας (για τα δεδομένα της αγοράς) καθώς και το άκαμπτο –χαλύβδινο- πλαίσιο, αποτελούν τα βασικότερα γνωρίσματα του νέου Tata Ultra.
Παράλληλα, η Tata παρουσίασε και ένα πρωτότυπο Pick-Up με την ονομασία Xenon Concept που οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως εφοδιάζεται με έναν πετρελαιοκινητήρα 2.179 κ.εκι. που αποδίδει ισχύ 140 ίππων και ροπή 320 Nm από τις 1.700- 2.700 σ.α.λ.