Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Mini: H έκπληξη λέγεται Cargo

3.651 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2012)

Δύο νέες εκδόσεις αμαξώματος θα εμπλουτίσουν τη γκάμα της Mini, με εκείνη η οποία θα έχει επαγγελματικό προφίλ (Cargo), να κλέβει τις εντυπώσεις από τη δεύτερη πολυχρηστική έκδοση.

Η επαγγελματική έκδοση Mini Cargo αναμένεται να παρουσιαστεί στην Έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο και αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς ο lifestyle χαρακτήρας του συγκεκριμένου μοντέλου δεν θα αρκείται πλέον μόνο στην δεδομένη πολυχρηστικότητα που του προσφέρουν οι αντίστοιχες εκδόσεις του, αλλά θα συνδυάζεται και με την ανάλογη επαγγελματική χρήση, πάντα με…στυλ.

Σε κάθε περίπτωση, όπως φαίνεται και από τις κατασκοπευτικές εικόνες που εξασφαλίσαμε, το Mini Cargo παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού θα απευθύνεται σε επαγγελματίες που αναζητούν καθημερινές μετακινήσεις, συνδυαζόμενες με ένα όχημα που θα ξεφεύγει με τον τρόπο του από τα γνωστά στερεότυπα της κατηγορίας.
Δεν υπάρχει για την ώρα καμία επίσημη πληροφορία σχετικά με τις διαστάσεις του χώρου φόρτωσης που θα έχει το Mini Cargo, ούτε μπορούμε να κάνουμε σαφή πρόβλεψη.

Σε ότι έχει να κάνει με τους κινητήρες, εκτός απροόπτου στο επίκεντρο θα βρεθεί ο 1.600άρης diesel κινητήρας που διατηρεί στη γκάμα της η Mini.
Αυτό το μοτέρ θα το δούμε σε εκδόσεις 90 και 112 ίππων, όπως συμβαίνει και σήμερα, ενώ το Mini Cargo αναμένεται να είναι διαθέσιμο και με τα γνώριμα μοτέρ βενζίνης 1,6 λίτρων με ισχύ έως και 184 ίππων.