Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με περιορισμένο κόστος αγοράς, φιλικούς προς το περιβάλλον κινητήρες και μειωμένο κόστος χρήσης και συντήρησης, το νέο Opel Combo Cargo στοχεύει στη κορυφή.

Ο εσωτερικός διάκοσμος του γερμανικού Vanette είναι καλαίσθητος, ποιοτικά κατασκευασμένος και με πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Στον χώρο φόρτωσης του νέου Combo Cargo μπορούν να φιλοξενηθούν προϊόντα με βάρος έως και 1t. και όγκο έως και 4,6 κ.μ.

Η μεγάλη γκάμα εκδόσεων του νέου Opel Combo περιλαμβάνει επιβατικές και Van εκδόσεις με δύο μήκη αμαξώματος, δύο μεταξόνια και δύο ύψη οροφής.

Οδηγούμε πρώτοι το Opel Combo Cargo

3.566 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2012)

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί εντός των ημερών, οδηγούμε πρώτοι το νέο Opel Combo Cargo επί ελληνικού εδάφους και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Από το 1985 όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε, το Opel Combo έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική εμπορική πορεία τόσο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο όσο και στη χώρα μας. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το γεγονός ότι η 2η γενιά του, ακόμα και προς τη… δύση της καριέρας της, διατηρήθηκε στην κορυφαία 3άδα των πωλήσεων στην κατηγορία της σε πολλές αγορές της ΕΕ.

Πλέον όμως και στη χώρα μας είναι διαθέσιμη η 3η κατά σειρά, γενιά του Opel Combo που βασίζεται στο αμάξωμα και τα μηχανικά μέρη του νέου Fiat Doblo, ενός οχήματος που ήδη έχει αποσπάσει τον τίτλο του «Van of the Year» για το 2011.

Με εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες για τα δεδομένα της κατηγορίας του και όχι μόνο, τεράστια γκάμα εκδόσεων που περιλαμβάνει δύο μήκη αμαξώματος και μεταξονίου και δύο ύψη οροφής, δυνατότητα μεταφοράς φορτίων άνω του 1t. και φιλικούς προς το περιβάλλον κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου ή και φυσικού αερίου, το Opel Combo Cargo φαντάζει ικανό να διεκδικήσει ακόμα και τα πρωτεία στις πωλήσεων των Vanette και της ελληνικής αγοράς.

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί εντός των ημερών, φιλοξενούμε την πρώτη δοκιμή του νέου ελαφρού επαγγελματικού της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας επί ελληνικού εδάφους και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας για τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα του.