Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Citroen Jumpy (ή το Peugeot Expert αν προτιμάτε) θα διατίθεται από το 2013 και με το λογότυπο της Toyota στις αγορές της ΕΕ.

Συνεργασία PSA- Toyota στα LCVs

3.785 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2012)

Σε μια σημαντική συμφωνία προχώρησαν οι Toyota και PSA (Peugeot-Citroen) η οποία αφορά στην προμήθεια ελαφρών επαγγελματικών από τις γαλλικές εταιρείες για την πώληση με το σήμα και της ιαπωνικής.

Πιο συγκεκριμένα, η Toyota Motor Europe και ο Όμιλος PSA Peugeot- Citroen ανακοίνωσαν πως θα συνεργαστούν σε ένα πρόγραμμα που προβλέπει την προμήθεια ελαφρών επαγγελματικών από τις γαλλικές εταιρείες προς την ιαπωνική, για πώληση τους με το λογότυπο της στις διάφορες αγορές της ΕΕ.

Η συνεργασία αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στα μέσα στο 2013 και σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινώσει τα εμπλεκόμενα μέρη, η Toyota θα αρχίσει να διαθέτει στις διάφορες αγορές της ΕΕ τα Peugeot Expert- Citroen Jumpy και με το δικό της λογότυπο.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Toyota Motor Europe, Didier Leroy, μεταξύ άλλων τόνισε σχετικά με το θέμα πως, η συνεργασία με τον Όμιλο PSA αποτελεί την ιδανική επιλογή για την ιαπωνική εταιρεία, ιδιαίτερα μετά και την απόφαση να μην συνεχιστεί η παραγωγή ή η εξέλιξη του Toyota Hiace. Παράλληλα τόνισε πως η εν λόγω συνεργασία θα συνεχιστεί τουλάχιστον και μετά το 2020 ενώ ευελπιστεί για την επιτυχία της δεδομένης και της πολύ καλής συνεργασίας που έχουν μέχρι στιγμής στην από κοινού εξέλιξη των γνωστών μίνι επιβατικών τους μοντέλων.

Η εξέλιξη του νέου Toyota LCV θα πραγματοποιηθεί από τον Όμιλό PSA ο οποίος θα έχει την συμβολή της ιαπωνικής εταιρείας στην εξέλιξη και της νέας γενιάς των Peugeot Expert και Citroen Jumpy.