ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τιμές με Leasing

Το γνωστό και στην ελληνική αγορά, Nissan Cabstar, θα λανσαριστεί στην αγορά της Ιαπωνίας με την ονομασία «Fuso Canter Guts».

To Nissan Cabstar με λογότυπο Fuso

3.422 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2012)

Συμφωνία συνεργασίας για την προώθηση νέων οχημάτων στην αγορά της Ιαπωνίας υπέγραψαν οι εταιρείας Mitsubishi Fuso Truck & Bus Corporation και η Nissan Motor Co. Ltd.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών, αποτελεί προέκταση του συμφώνου στρατηγικής ανάπτυξης μεταξύ των Ομίλων Daimler AG και Renault- Nissan.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mitsubishi Fuso Truck & Bus Co., Albert Kirchmann, «στο πλαίσιο της αναπτυξιακής μας στρατηγικής με την ονομασία FUSO 2015, στόχος μας είναι να λανσάρουμε στην αγορά της Ιαπωνίας το νέο Fuso Canter Guts, από τις αρχές του 2013».

Το –νέο- Fuso Canter Guts, που θα λανσαριστεί από τις αρχές του νέου έτους στην αγορά της Ιαπωνίας, κυκλοφορεί ήδη με την ονομασία Nissan Atlas F24 και δεν είναι άλλο από το γνωστό και στην χώρα μας, Nissan Cabstar.

Παράλληλα, όμως, η Nissan θα λανσάρει, στην Ιαπωνική αγορά πάντα, το Fuso Canter με το λογότυπο της και την ονομασία «NT450 Atlas».

Καταλήγοντας αξίζει να σημειώσουμε πως η συνεργασία των δύο εταιριών δεν πρόκειται να περιοριστεί στο «re-badging» των μοντέλων τους αλλά και σε θέματα που αφορούν την μείωση του κόστους εξέλιξης και παραγωγής των υπαρχόντων αλλά και μελλοντικών οχημάτων τους στην γκάμα των ελαφρών και μεσαίων επαγγελματικών.