Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Nissan e-NV200 αναμένεται να δοκιμαστεί πιλοτικά και στο Μητροπολιτικό Κέντρο του Τόκιο μέσα στον στόλο οχημάτων της DHL Ιαπωνίας.

Πλησιάζει η ώρα του Nissan e-NV200

2.625 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2013)

Η Nissan έχει ανακοινώσει πως το 2014 αναμένεται να λανσάρει επίσημα το πλήρως ηλεκτροκίνητο ελαφρύ επαγγελματικό e-NV200 και το Τόκιο είναι μια ακόμη από τις μεγαλουπόλεις όπου το δοκιμάζει πιλοτικά.

Με την επίσημη έναρξη της εμπορικής του πορείας σε παγκόσμιο επίπεδο να τοποθετείται χρονικά μέσα στο 2014, η Nissan εντατικοποιεί τις δοκιμές εξέλιξης της αμιγώς ηλεκτροκίνητης έκδοσης του NV200 (e-NV200).

Μέχρι στιγμής η ιαπωνική εταιρεία έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη προκειμένου να εντάξει την ηλεκτροκίνητη έκδοση του δημοφιλούς ελαφρού επαγγελματικού στους στόλους οχημάτων τους.

Με αυτόν τον τρόπο, το πλήρως ηλεκτροκίνητο ιαπωνικό μοντέλο δοκιμάζεται πιλοτικά κάτω από πραγματικές συνθήκες χρήσης προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοπιστία, η αποδοτικότητα και η ασφάλεια που προσφέρει η χρήση του.

Μέχρι τώρα τα αποτελέσματα είναι άκρως ενθαρρυντικά ωστόσο, η Nissan αποφάσισε να συνεργαστεί με έναν ακόμη πελάτη της, την εταιρεία ταχυμεταφορών DHL Ιαπωνίας στην εξέλιξη του e-NV200.

Η DHL Japan θα εντάξει στον στόλο οχημάτων της που πραγματοποιούν μεταφορές προϊόντων στο κέντρο του Τόκιο (περιοχή Marunouchi, Chiyoda-ku), προκειμένου να αποδειχθεί και την πράξη πως το Nissan e-NV200 είναι όντως ένα αξιόπιστο και αποδοτικό όχημα που παράλληλα δεν εκπέμπει ρύπους αλλά ούτε επιβαρύνει με θόρυβο το κέντρο μιας εκ των μεγαλύτερων πόλεων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε την δέσμευση της DHLJapan για μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα του στόλου οχημάτων της κατά 30% έως το 2020 (σε σχέση με τα δεδομένα του 2007).