Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Volvo FL έπρεπε να διατηρήσει μια ταχύτητα 30 χλμ./ώρα απλώς και μόνο για να διατηρηθεί μπροστά από το κοπάδι των ταύρων που το καταδίωκε.

Ταύροι στο κυνήγι ενός Volvo FL

3.567 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2013)

Σε ένα νέο εντυπωσιακό βίντεο, η Volvo Trucks αποδεικνύει την εξαιρετική ευελιξία του νέου FL κατά τη διάρκεια ενός κυνηγητού με… ταύρους!

Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Volvo Trucks, κατά την εξέλιξη της νέας γενιάς του FL δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στο να καταστήσουν το νέο ελαφρύ φορτηγό τους όσο το δυνατόν πιο εύκολο στον χειρισμό και ευέλικτο κατά την κίνηση του εντός της πόλης.

Προκειμένου να καταστήσουν σαφές ότι οι προσπάθειες της είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, η Volvo Trucks κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο στο οποίο, το νέο FL καλείται να διασχίσει τους στενούς –και πλακόστρωτους- δρόμους μιας μικρής μεσαιωνικής πόλης (Ciudad Rodrigo) στην Ισπανία την ίδια στιγμή που πίσω του έχει ξεχυθεί ένα κοπάδι… ταύρων.

Ο επαγγελματίας οδηγών δοκιμών, Rob Hunt, που ανέλαβε να φέρει εις πέρας το αναμφίβολα δύσκολο αυτό εγχείρημα έπρεπε να διατηρήσει μια ελάχιστη ταχύτητα 30 χλμ./ώρα απλώς και μόνο για να κρατηθεί μπροστά από το κοπάδι των ταύρων ενώ παράλληλα έπρεπε να διατηρήσει τον έλεγχο του οχήματος σε ιδιαίτερα κλειστές στροφές, σε ένα οδόστρωμα που ως επί το πλείστον, αποτελούνταν από πλάκες.

Περισσότερα στο σχετικό βίντεο που σας παρουσιάζουμε.