Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ένας από τους τομείς που έχει δεχθεί ιδιαίτερη βελτίωση στα νέα Volvo FL και FE είναι η ευελιξία τους εντός της πόλης.

Βασικό ρόλο σε αυτόν τον τομέα διαδραματίζει το επίπεδο της άνεσης που απολαμβάνει ο οδηγός κατά τον χειρισμό του οχήματος.

Παράλληλα όμως έχουν επαναπροσδιοριστεί και πολλαπλές ακόμη δομές και λειτουργίες των οχημάτων προκειμένου να καταστούν πιο άνετα και αποδοτικά.

Στο στοιχείο τους εντός της πόλης

2.693 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2013)

Η νέα γενιά των Volvo FL και FE έχει εξελιχθεί ειδικά για χρήση εντός της πόλης και το εξαιρετικό επίπεδο της ευελιξίας τους αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των ελαφρών φορτηγών.

Ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη νέα γενιά των Volvo FL και FE είναι η εξαιρετική οδική τους συμπεριφορά ακόμη και στους πιο… δύσβατους δρόμους στο κέντρο της πόλης. Προκειμένου να καταστεί αυτό δυνατό, οι μηχανικοί της σουηδικής εταιρείας ξόδεψαν πολύ χρόνο και χρήμα σε δοκιμές τόσο στο… εργαστήριο όσο και σε πραγματικές συνθήκες χρήσης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη αναβάθμιση παραμέτρων όπως η άνεση που απολαμβάνει ο οδηγός εντός του οχήματος, η εργονομία της θέσης οδήγησης, οι κραδασμοί που προκαλούνται από την λειτουργία του κινητήρα, τα επίπεδα του θορύβου που παράγονται κατά την κίνηση του οχήματος κ.ά.

Στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από τις δοκιμές εξέλιξης των νέων Volvo FL και FE στον συγκεκριμένο τομέα.