Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Fiat Doblo Cargo αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία και στην αγορά των ΗΠΑ με το λογότυπο της RAM.

Η ονομασία του νέου ελαφρού επαγγελματικού της RAM θα είναι «ProMaster City» και θα ανταγωνιστεί οχήματα όπως τα Ford Transit Connect και Nissan NV200.

To Doblo ακολουθεί το Ducato στις ΗΠΑ

7.327 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2013)

Μετά το λανσάρισμα του Fiat Ducato με το λογότυπο της Ram στην αγορά των ΗΠΑ, ήρθε η σειρά του Fiat Doblo Cargo να ακολουθήσει τα χνάρια του «μεγάλου αδελφού» του στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η RAM μετά την παρουσίαση του Fiat Ducato με το λογότυπο της και την ονομασία ProMaster στην αγορά των ΗΠΑ, αποφάσισε να επεκτείνει την γκάμα των ελαφρών της επαγγελματικών με την προσθήκη ενός ακόμη Ιταλού «μετανάστη».

Ο λόγος για το Fiat Doblo Cargo που θα… φορέσει επίσης το λογότυπο της αμερικανικής εταιρείας.

Η ονομασία του νέου μοντέλου της Ram αναμένεται να είναι «ProMaster City» και θα κληθεί να ανταγωνισμό σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό κομμάτι της αγοράς επαγγελματικών των ΗΠΑ όπου ήδη δραστηριοποιούνται μοντέλα όπως τα Ford Transit Connect, Nissan NV200 και Chevrolet City Express.

Πληροφοριακά αξίζει να αναφέρουμε πως το Fiat Doblo Cargo έχει να επιδείξει μια μακρόχρονη και εξαιρετικά επιτυχημένη εμπορική πορεία σε παγκόσμιο επίπεδο με περισσότερες από 1,3 εκ. πωλήσεις ενώ έχει αποσπάσει δύο φορές τον τίτλο του «International Van of the Year».