Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η συνολική αισθητική του εσωτερικού διακόσμου στο νέο Sprinter έχει δεχθεί περιορισμένης έκτασης επεμβάσεις σε σχέση με το παρελθόν.

Τα νέα καθίσματα είναι πιο αναπαυτικά, ποιοτικά κατασκευασμένα, ελαφρύτερα και με πιο ανθεκτικές επενδύσεις.

Το επανασχεδιασμένο τιμόνι μπορεί να φιλοξενήσει σωρεία χειριστηρίων για διάφορες λειτουργίες του οχήματος.

Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας του νέου Sprinter περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προηγμένα συστήματα πολυμέσων και πλοήγησης.

Στο επάνω μέρος του ταμπλό έχουν προβλεφθεί...

... πολυάριθμες θήκες.

Εσωτερικό: Επεμβάσεις ουσίας

5.897 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2014)

Σε σχέση με το παρελθόν, ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Sprinter εμφανίζει συγκεκριμένες στυλιστικές επεμβάσεις που δεν διαφοροποιούν ωστόσο σημαντικά το συνολικό αποτέλεσμα.
Μεταξύ των σημαντικότερων νέων στοιχείων αξίζει να αναφέρουμε τα αναβαθμισμένα και πιο ποιοτικά καθίσματα, το νέο τιμόνι που πλέον μπορεί να φέρει πολλαπλά ενσωματωμένα χειριστήρια καθώς και έναν πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. 
Σε ότι αφορά στα καθίσματα, το νέο αφρώδες υλικό είναι πιο «σκληρό» χωρίς ωστόσο να κουράζει μετά από πολύωρα δρομολόγια ενώ οι επενδύσεις είναι νέες, πιο ανθεκτικές και ειδικά εξελιγμένες προκειμένου να καθαρίζουν πιο εύκολα. 
Οι πολλαπλοί αποθηκευτικοί χώροι στο εσωτερικό των θυρών, την οροφή του οχήματος, στο πάνω μέρος του ταμπλό και αλλού, εξακολουθούν να είναι πλήρως αξιοποιήσιμοι ενώ η πλάτη του μεσαίου καθίσματος μπορεί να αναδιπλωθεί και να μετατραπεί σε ένα πρακτικό τραπεζάκι με δύο ποτηροθήκες.
Αντίστοιχα, τα χειριστήρια το ταμπλό και την κεντρική κονσόλα έχουν επανατοποθετηθεί σε σημεία με καλύτερη διάταξη και εργονομία. 
Καταλήγοντας αξίζει να αναφερθούμε στον πληρέστατο (έστω και προαιρετικό) εξοπλισμό με τον οποίο μπορεί να αποκτηθεί το νέο Sprinter. 
Συγκεκριμένα, σε αυτόν μπορούν να περιλαμβάνονται στοιχεία όπως προβολείς ομίχλης Bi-Xenon, «έξυπνα» φωτιστικά σώματα που ακολουθούν την κίνηση του τιμονιού, κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα υποβοήθησης της στάθμευσης «Parktronic», σύστημα υποβοήθησης της εκκίνησης στην ανηφόρα «Start-Off Assist», αισθητήρες φώτων και βροχής καθώς και μετωπικούς αερόσακους για τον οδηγό και τον συνοδηγό, πλευρικούς αερόσακους και αντίστοιχους κεφαλής (τύπου κουρτίνας).