Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Για να τα καταφέρει κανείς στο «Scania Driver Competition» επιβάλλεται να διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες στον χειρισμό του οχήματος του.

Όλες οι διαδικασίες είναι απαιτητικές και φυσικά, δεν λείπουν και τα… απρόοπτα.

Πολλές και ενδιαφέρουσες δοκιμασίες προετοίμασαν οι υπεύθυνοι της Scania για τον ανυποψίαστο οδηγό.

Το τέλος του εγχειρήματος βρήκε όλους τους πρωταγωνιστές να διασκεδάζουν με τις αντιδράσεις του νεαρού Ντάνιελ.

Πόσο καλοί οδηγοί είσαστε;

3.388 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2014)

Στο διαφημιστικό φιλμάκι για την προώθηση του διαγωνισμού για τον καλύτερο οδηγό φορτηγού που διοργανώνει η Scania, ένας ανυποψίαστος νεαρός καλείτε να ανταποκριθεί στις πιο ακραίες καταστάσεις.

Κάθε χρόνο, η Scania διοργανώνει τον θεσμό του «Scania Driver Competition» μέσα από τον οποίο φιλοδοξεί να βρει (και να βραβεύσει) τον καλύτερο οδηγό του κόσμου για τον κλάδο των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων. Η επιτυχία του εν λόγω θεσμού είναι εξαιρετική καθώς αξίζει να αναφέρουμε πως για στο διαγωνισμό του 2013 δήλωσαν συμμετοχή περισσότεροι από 200.000 οδηγοί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε μια προσπάθεια να διαφημίσει τον φετινό «Scania Driver Competition», η Σουηδική εταιρεία αποφάσισε να θέσει έναν ανυποψίαστο νεαρό υποψήφιο, τον Ντάνιελ, να ανταποκριθεί σε μια σειρά από δοκιμασίες οι οποίες… ξέφευγαν από τα συνηθισμένα.

Είναι φυσικό πως ένας –πραγματικά καλός- οδηγός φορτηγού πέραν των άψογων δυνατοτήτων του στον χειρισμό του οχήματος του, επιβάλλεται να είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε πολλαπλές ακόμη δοκιμασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια του δρομολογίου, τα «σφικτά» χρονικά περιθώρια για την ολοκλήρωση της παράδοσης του φορτίου, το κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους εντός ή εκτός της πόλης, οι μηχανικές βλάβες, οι αντίξοες καιρικές συνθήκες κ.ο.κ. αποτελούν ζητήματα στα οποία ένας οδηγός καλείται καθημερινά να βρει λύσεις.

Αυτό ήταν πάνω – κάτω και το σκεπτικό των ανθρώπων της Scania κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των δοκιμασιών στις οποίες έπρεπε να αντεπεξέλθει ο Ντάνιελ. Η συνέχεια στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε…