Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ένα εκτενές αφιέρωμα σε όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τους εκπροσώπους της κατηγορίας των Vanette στην ελληνική αγορά.

Μάθετε τα πάντα για τις μεταφορικές δυνατότητες όλων των μοντέλων της κατηγορίας των Vanette.

Εσείς πόσο σημαντικό θεωρείτε πως είναι το κόστος χρήσης και πόσο "βαρύνει" στην τελική επιλογή του... συνεργάτη σας;

Είστε ενήμεροι σχετικά με τις εναλλακτικές μορφές απόκτησης ενός οχήματος της κατηγορίας των Vanette; Μάθετε περισσότερα και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

Ποια είναι τα μοντέλα με τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και ποια καταναλώνουν κάτω από 5,0λτ./100χλμ.;

Τέλος, ενημερωθείτε υπεύθυνα για τις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες που προσφέρουν οι... Βενιαμίν της αγοράς των ελαφρών επαγγελματικών.

Vanette με λύσεις για όλες τις χρήσεις

17.347 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2014)

Τα οχήματα της κατηγορίας των Vanette διακρίνονται για την ευελιξία τους εντός της πόλης αλλά και το χαμηλό κόστος χρήσης τους. Στις σελίδες που ακολουθούν σας παρουσιάζουμε τα μοντέλα που είναι διαθέσιμα με κινητήρες που καταναλώνουν κάτω από 5,0λτ./100 χλμ.

Παρά το γεγονός ότι Vanette είναι η μικρότερη σε διαστάσεις, κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών (χωρίς να υπολογίζουμε την υποκατηγορία των mini-vanettes), είναι σε θέση να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη μεταφορά προϊόντων εντός της πόλης δεδομένου ότι, είναι σε θέση να υποστηρίξουν φορτία με όγκο έως και άνω των 5,0 κ.μ. ή ωφέλιμο φορτίο έως και 1,0t. 
Παρά τις εξαιρετικές τους μεταφορικές δυνατότητες, τα Vanette πληρούν με άνεση και μια ακόμη παράμετρο που επιβάλλεται για τη χρήση εντός των ορίων του Πράσινου Δακτυλίου της πρωτεύουσας και αυτή δεν είναι άλλη από τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. 
Με το μεικτό βάρος τους να μην υπερβαίνει στην πλειοψηφία των εκδόσεων τους 2,2t., οι τεχνολογικά προηγμένοι κινητήρες βενζίνης και –κυρίως- πετρελαίου, με τους οποίους εφοδιάζονται, καλύπτουν με άνεση το όριο των 140 g/km που έχει θεσπιστεί ως όριο για τις εκπομπές CO2 των οχημάτων που είναι σε θέση να κυκλοφορούν εντός του Πράσινου Δακτυλίου. Φυσικά, αυτό επιφέρει και πολλαπλά επιπλέον οφέλη όπως π.χ. η μέση κατανάλωση καυσίμου που διατηρείται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα. 
Για τον λόγο αυτό, στις σελίδες που ακολουθούν, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα Vanette της ελληνικής αγοράς που είναι διαθέσιμα με κινητήρες που καταναλώνουν κάτω από 5,0λτ./100 χλμ.