Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η κατηγορία των Vanette προσφέρει μοντέλα με δυνατότητα μεταφοράς φορτίων με όγκο έως 5,4κ.μ. και βάρος έως 1.004 κιλών.

    Μικρές διαστάσεις, μεγάλοι χώροι φόρτωσης

    17.382 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2014)

    Παρά το γεγονός ότι το συνολικό μήκος του αμαξώματος των οχημάτων που παρουσιάζουμε δεν υπερβαίνει τα 4.740 χλστ., η κατηγορία των Vanette περιλαμβάνει εκπροσώπους που μπορούν να μεταφέρουν φορτία με μήκος από 1.369 χλστ. έως και 3.400 χλστ. (με αναδίπλωση του διαχωριστικού και του καθίσματος του συνοδηγού). 
    Παράλληλα όμως, το ωφέλιμο πλάτος μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών ανέρχεται (σε ορισμένες περιπτώσεις) και άνω των 1,2μ. (έως 1.269 χλστ.  στο νέο Ford Transit Connect), γεγονός που εγγυάται τη δυνατότητα φόρτωσης ευρωπαλετών και κατά τον εγκάρσιο άξονα του οχήματος). 
    Παράλληλα, ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης κυμαίνεται από τα 2,4 – 5,4 κ.μ. (αναλόγως της έκδοσης και της θέσης του καθίσματος του συνοδηγού). 
    Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως με το μεικτό βάρος των οχημάτων να διατηρείται (στη συντριπτική πλειοψηφία των οχημάτων) κάτω από τους 2,2t., το ωφέλιμο που μπορούν να υποστηρίξουν ξεκινά από τα  490 κιλά και μπορεί να φτάσεις έως και στον 1,0t.