Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το VW Amarok Canyon είναι μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής του γερμανικού Pick-Up που διακρίνεται για την κορυφαία εκτός δρόμου οδική της συμπεριφορά.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι ιδιαίτερα πολυτελής και περιλαμβάνει στοιχεία όπως το δερμάτινο σαλόνι με τα θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα.

Ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα του VW Amarok Canyon είναι η συστοιχία των τεσσάρων προβολέων στην οροφή του οχήματος.

Ο κινητήρας των 180 ίππων που κινεί το VW Amarok Canyon, συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο DSG των 8 σχέσεων.

Tο ξεχωριστό VW Amarok Canyon

5.877 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2014)

Μην χάσετε στο επόμενο τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών που κυκλοφορεί σύντομα, την πρώτη δοκιμή της νέας –εξεζητημένης- έκδοσης «Canyon» του επιβλητικού VW Amarok.

Στις σελίδες του νέου τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών που κυκλοφορεί σύντομα, φιλοξενούμε την πρώτη δοκιμή ενός από τα πιο… εμβληματικά μοντέλα της κατηγορίας των Pick-Up, το VW Amarok Canyon.

Βασισμένο στην «πλούσια» έκδοση Trendline, το Amarok Canyon είναι μια ειδική έκδοση –περιορισμένης παραγωγής- που διακρίνεται για τον εντυπωσιακό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, που περιλαμβάνει στοιχεία που δεν απαντώνται στην κατηγορία των ελαφρών ημιφορτηγών.

Το νέο VW Amarok Canyon εφοδιάζεται με ένα 2,0λιτρο Biturbo πετρελαιοκινητήρα με απόδοση 180 ίππων και 420 Nm ροπής που συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο DSG των 0 σχέσεων.

Πέραν της δυνατότητας έλξης φορτίων με βάρος έως και 3.200 κιλών, το Amarok Canyon διακρίνεται για τον πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δεδομένα όπως δερμάτινο σαλόνι με θερμαινόμενα καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό, ειδικά roll-bars και σκαλοπάτια σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών με ειδικά ελαστικά για κίνηση σε εκτός δρόμου διαδρομές, προβολείς οροφής κ.ά.