Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Διευρύνεται η γκάμα του Transit

1.721 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2007)

Αρκετές νέες εκδόσεις του Ford Transit είναι πλέον διαθέσιμες στην αγορά της Μ. Βρετανίας οι οποίες αφορούν κυρίως τις επιχειρήσεις που απαιτούν ένα ελαφρύ επαγγελματικό με ανατρεπόμενη καρότσα ή ένα φορτηγό διανομών με κιβωτάμαξα της οποίες τα πλαϊνά είναι αναδιπλούμενα.

Η νέα γενιά του Ford Transit συνεχίζει την ιδιαίτερα καλή εμπορική πορεία των προκατόχων της σε παγκόσμιο επίπεδο και μια από τις βασικές αιτίες αποτελεί η τεράστια γκάμα εκδόσεων της.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των νέων εκδόσεων με ανατρεπόμενη καρότσα που προσφέρονται πλέον στην αγορά της Μ. Βρετανίας. Εφοδιασμένες με τον TDCi κινητήρα των 2,4 λίτρων με ισχύ 100, 115 ή 140 ίππων, οι εν λόγω εκδόσεις προσφέρονται με μονή ή επιμηκημένη καμπίνα και καρότσα που έχει την δυνατότητα ανατροπής προς τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις. Το γεγονός αυτό αναβαθμίζει σημαντική τη χρηστικότητα της και επιτρέπει την λειτουργία της ακόμα και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Αντίστοιχά το Ford Transit προσφέρεται και σε εκδόσεις με κιβωτάμαξα με αναδιπλούμενα πλαϊνά (ιδανική για την μεταφορά μπουκαλιών κ.ά.). Ανάλογα με την έκδοση του οχήματος και το μεταξόνιο του, το μήκος της καρότσας κυμαίνεται από τα 3,6- 4,0 μέτρα ενώ ο κινητήρας των 2,4 λίτρων αποδίδει και σε αυτή τη περίπτωση ισχύ 100, 115 ή 140 ίππων.