Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δύο νέα Ford Pick-Up έως το 2010

2.705 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2008)

Αυξάνονται σε αριθμό τα δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο που αναφέρουν πως η Ford εξετάζει το ενδεχόμενο να παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα Pick-Up (για την αγορά των ΗΠΑ και εκτός αυτής) τα οποία θα αποτελέσουν τους αντικαταστάτες των F-150 (2010) και Ranger (2009) αντίστοιχα.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες από το στρατόπεδο της Ford αναφέρουν πως ήδη βρίσκεται στα… σκαριά ο διάδοχος του F-150, φέροντας μέχρι στιγμής την κωδική ονομασία «P525». Το εν λόγω μοντέλο αναμένεται εκτός απροόπτου να λανσαριστεί στην αγορά των ΗΠΑ έως το 2010 και θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη του υπάρχοντος ελαφρού ημιφορτηγού. Δεν αποκλείεται, οι υπεύθυνοι της εταιρείας να προσανατολίζονται στην «αναγέννηση» του F-100 το οποίο θα προσφέρεται είτε με έναν 4κύλινδρο κινητήρα είτε με τον αναμενόμενο EcoBoost V6 turbo.

O μελλοντικός αντικαταστάτης του Ranger φέρει, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, την κωδική ονομασία «Τ6» και την εξέλιξη του έχει αναλάβει η Ford Australia. Ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως το εν λόγω μοντέλο προορίζεται παγκόσμια διάθεση χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο πώλησης του και στις ΗΠΑ, παράλληλα με το F-150.

Το λανσάρισμα του νέου αυτού μοντέλου, που θα υπολείπεται σε διαστάσεις από το F-150, τοποθετείται χρονικά μέσα στο 2009.