Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Κυριάρχησε η Allison μέσα στο 2008

1.566 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2009)

Με συνολικές πωλήσεων συστημάτων μετάδοσης της τάξης των 50.000 μονάδων (εκ των οποίων οι 14.000 σε αστικά λεωφορεία), η Allison Transmission κατάφερε να κυριαρχήσει στην αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο για το 2008 ενώ παράλληλα εδραιώθηκε και στις πωλήσεις για υβριδικά συστήματα.

Η Allison Transmissions έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών στην παραγωγή συστημάτων μετάδοσης για επαγγελματικά οχήματα (λεωφορεία- φορτηγά) σε παγκόσμιο επίπεδο. Αντίστοιχη ήταν και η πορεία της εταιρείας μέσα στο 2008 όταν και διέθεσε συνολικά 50.000 συστήματα μετάδοσης, εκ των οποίων τα 14.000 αφορούσαν αποκλειστικά σε αστικά λεωφορεία (εξ αυτών οι 12.000 απορροφήθηκαν από την αγορά της Κίνας).

Φυσικά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι η Allison Transmissions συνεργάζεται με έναν μεγάλο αριθμό κατασκευαστών βαρέων οχημάτων σε αγορές της Ασίας, της Ρωσίας, της κεντρικής Ευρώπης, της Μ. Ανατολής, της λατινικής Αμερικής, των ΗΠΑ, της Αυστραλίας και της Ν. Ζηλανδίας.

Το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας της εταιρείας έχει επιτρέψει και την ενασχόληση με τα –νέας τεχνολογίας- συστήματα μετάδοσης που αφορούν σε υβριδικά οχήματα με αποτέλεσμα, κατά την διάρκεια του 2008, να πωλήσει περισσότερα από 1.800 συστήματα μετάδοσης σε τέτοιου είδους οχήματα.