Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ηλεκτρικό επαγγελματικό από τη Mitsubishi

2.082 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2009)

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρωτότυπο –ηλεκτρικό- ελαφρύ επαγγελματικό πόλης αναμένεται να παρουσιάσει η Mitsubishi στο προσεχές Διεθνές Σαλόνι του Τόκιο (21/10- 04/11). Ο λόγος για το i-Miev Cargo το οποίο θα εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα 64 ίππων και θα έχει αυτονομία έως και 160 χλμ.

Η πρόταση της Ιαπωνικής εταιρείας για τις μελλοντικές –απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον- ενδοαστικές μεταφορές εμπορευμάτων, ακούει στο όνομα Mitsubishi i-Miev Cargo και προς το παρόν είναι απλά ένα πρωτότυπο που θα παρουσιαστεί στο προσεχές Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο (από 21 Οκτωβρίου- 04 Νοεμβρίου).

Βασισμένο στο γνωστό ηλεκτροκίνητο μοντέλο που έχει ήδη παρουσιάσει η Mitsubishi, το i-Miev Cargo διατηρεί τις αρχικές διαστάσεις του αμαξώματος (μήκος 3.395 χλστ. και πλάτος 1.475 χλστ.) ωστόσο έχει να επιδείξει αυξημένο ύψος ενώ παράλληλα το πίσω τμήμα του είναι τετραγωνισμένο προκειμένου να δημιουργηθεί ένας επαρκής χώρος φόρτωσης για την μεταφορά προϊόντων.

Στόχος της Ιαπωνικής εταιρείας είναι να προσφέρει ένα οικολογικό επαγγελματικό όχημα με μεγάλη ευελιξία εντός της πόλης το οποίο, χάρη στον ηλεκτροκινητήρα των 64 ίππων, θα είναι σε θέση να υποστηρίξει χωρίς πρόβλημα τις ενδοαστικές μεταφορές προϊόντων.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το γεγονός ότι η αυτονομία του i-Miev Cargo Concept ανέρχεται στα 160 χλμ.