Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Sokon Minitruck: Νέα και δυναμική είσοδος

7.587 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2010)

Τα Sokon Minitruck αποτελούν τη νέα πρόταση για την ελληνική αγορά επαγγελματικών οχημάτων. Με μίνι διαστάσεις, ωφέλιμο βάρος ενός τόνου και συνολικό μήκος κάτω από τέσσερα μέτρα, αποτελούν ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία, καθώς συνδυάζεται και με μικρό κόστος.

Η νέα πρόταση στα επαγγελματικά οχήματα που ακούει στο όνομα Sokon Minitruck διατίθεται σε εννέα τύπους καμπίνας:
Ανοιχτό Pick-Up, κλειστό Van, σασί με κόφα, σασί με έτοιμο θάλαμο και ψυκτικό μηχάνημα, μικρό πούλμαν 7 θέσεων, σασί με ανατροπή 3 κατευθύνσεων, διπλοκάμπινο με καρότσα, σασί με πλατφόρμα και σασί με κόφα και ανοιγόμενες πλευρές.

Η σχεδίαση των Sokon Minitruck αναμφισβήτητα κλέβει την παράσταση. Βασισμένα σε ένα στιβαρό σασί τύπου σκάλας, με την καμπίνα τοποθετημένη στο εμπρόσθιο τμήμα και τον χώρο στο οπίσθιο τμήμα πλήρως εκμεταλλεύσιμο για φόρτωση κάθε είδους.
Χάρη σε αυτό μπορεί και προσφέρει κορυφαίο ωφέλιμο φορτίο σε αναλογία με τις διαστάσεις του. Με δυνατότητα μεταφοράς φορτίου ενός τόνου και με τις μικρές τους διαστάσεις τα φορτηγά της Sokon, διακρίνονται για την ευελιξία τους και το εύκολη στάθμευση τους. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί και το ότι το πλάτος του χώρου φόρτωσης είναι ίδιο με αυτό της καμπίνας.

Στο εμπρός μέρος η ευρύχωρη καμπίνα είναι εργονομικά μελετημένη και με εύκολη πρόσβαση. Η σχεδίασή του εσωτερικού είναι απλή και λειτουργική, ενώ η επιλογή των υλικών εξασφαλίζουν αντοχή στη χρήση και τις κακουχίες της καθημερινότητας.
Κάτω από την καμπίνα βρίσκεται ο κινητήρας 1,3 λίτρων της Suzuki με απόδοση 86 ίππων και 119 Nm ροπής. Χάρη και στην σωστή κλιμάκωση του 5τάχυτου μηχανικού κιβωτίου το Sokon Minitruck είναι σβέλτο αλλά και δυνατό όταν χρειαστεί.
Το 16βάλβιδο μοτέρ καταναλώνει μόλις 5,8 λίτρα για κάθε 100 χλμ, εξασφαλίζοντας όχι μόνο καλές επιδόσεις αλλά και εκπληκτική οικονομία.
Εναλλακτικά προσφέρεται ακόμη ένα σύνολο της Suzuki στα 1,0 λίτρα με απόδοση 55 ίππων για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία και χωρίς θυσίες στο ωφέλιμο φορτίο. (Ο κινητήρας 1,1 λίτρων δε συνδυάζεται με το ψυγείο).
Και τα δύο μηχανικά σύνολα που προσφέρει η Sokon είναι τεχνολογίας EuroV (5), ενώ παράλληλα προσφέρεται εγγύηση για τα μηχανικά μέρη 2 χρόνια ή 50.000 χλμ., όποιο από τα δύο συμπληρωθεί πρώτο.

Στην Ελλάδα τα Sokon Minitruck εισάγει η Ντηλμάρ Α.Ε. και διατίθενται από επιλεγμένο δίκτυο πώλησης.
Για περισσότερες πληροφορίες, υπάρχει διαθέσιμο και το επίσημο website της εταιρίας www.sokon.gr.