Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η BMW μπαίνει… δυναμικά στα Pick-Up

5.526 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2011)

Οι πρώτες φωτογραφίες του εν λόγω πρωτότυπου είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο πριν από αρκετές εβδομάδες ωστόσο η BMW τελικά επιβεβαίωσε πως προγραμματίζει την είσοδο της στην κατηγορία των Pick-Up με ένα εξαιρετικά δυναμικό μοντέλο.

Από την πρώτη στιγμή που το εν λόγω πρωτότυπο μοντέλο έκανε την εμφάνιση του στην πίστα του Νίρμπουργκρίνγκ της Γερμανίας προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον όλων καθώς δεν συμβαίνει και κάθε μέρα να βλέπει κανείς μια BMW M3 σε έκδοση Pick-Up.
Τελικά όμως η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο της αλλά ανακοίνωσε και επίσημα πως στο προσεχές μέλλον προγραμματίζει την προσθήκη και ενός ελαφρού επαγγελματικού οχήματος στην γκάμα της που θα αφορά στην κατηγορία των Pick-Up.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το πρωτότυπο μοντέλο που ξεκίνησε δοκιμές στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, είναι μια M3 με τροποποιημένο αμάξωμα και είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία βάρους έως και 450 κιλών.
Κάτω από το κάλυμμα του κινητήρα εδράζεται ένα V8 μηχανικό σύνολο 4,0 λίτρων που αποδίδει ισχύ 414 ίππων και 400 Nm ροπής.