Την αναμενόμενη έναρξη πωλήσεων του νέου Opel Combo κατά τη διάρκεια του 2018 (φωτό), θα ακολουθήσει το λανσάρισμα του νέου Vivaro από το 2019.

Αλλαγές στο R&D του Ομίλου PSA

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του CEO της Opel, το τμήμα Έρευνας & Εξέλιξης της εταιρείας στο Russelsheim θα αναλάβει την εξέλιξη όλων των νέων επαγγελματικών του –μητρικού- Ομίλου PSA.

 
Με βάση τις πρόσφατες επίσημες ανακοινώσεις του Ομίλου PSA (Citroen Peugeot Opel), το τμήμα Έρευνας & Εξέλιξης της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στο Russelsheim αναμένεται να αναλάβει κεντρικό ρόλο στην εξέλιξη των μελλοντικών ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων όλων των εταιρειών του Ομίλου.
Χαρακτηριστικές είναι εξάλλου οι σχετικές δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της Opel, κ. Michael Lohscheller, ο οποίος ανέφερε πως: «… Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στην περαιτέρω ανάπτυξη των προϊόντων του Ομίλου για τον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων και είναι άμεσα συνδεδεμένο με την αναμενόμενη παρουσίαση του νέου Opel Combo εντός του έτους αλλά και τη νέα γενιά του Opel Vivaro που θα ακολουθήσει μέσα στο 2019».
 
 

 

ΔΙΕΘΝΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Opel - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ