Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το εσωτερικό του νέου Jumper είναι πλήρως αναβαθμισμένο και προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας.

Η κεντρική κονσόλα φέρει ενσωματωμένο τον επιλογέα του κιβωτίου ταχυτήτων στο κάτω μέρος της. Εναλλακτικά…

… μπορεί να αποκτηθεί με ένα προηγμένο σύστημα πολυμέσων που περιλαμβάνει μια μεγάλη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων και ειδική βάση στήριξης εγγράφων στο πάνω μέρος της.

Αντίστοιχα τα καθίσματα είναι αναπαυτικά και φέρουν πλήθος ρυθμίσεων, ειδικά αυτό του οδηγού.

Ειδικοί αποθηκευτικοί χώροι έχουν προβλεφθεί τόσο στο κάτω μέρος του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας…

… όσο και στην οροφή της καμπίνας.

Νέος, πλήρως εργονομικός εσωτερικός διάκοσμος

9.649 Επισκέψεις στο άρθρο (30/12/2014)

Πιστή στις επιταγές των εποχών, η Citroen τροποποίησε πλήρως τον εσωτερικό διάκοσμος του νέου Jumper προκειμένου να προσφέρει υψηλότερα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας στον οδηγό και τους επιβάτες, διασφαλίζοντας παράλληλα την ευχρηστία και τον ευμετάβλητο χαρακτήρα του, ανάλογα με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη. 
Αν και λιτό σχεδιαστικά, το νέο εσωτερικό του Jumper κερδίζει τις εντυπώσεις με την εξαιρετική εργονομία της θέσης όλων των χειριστηρίων ενώ, ο νέος πίνακας οργάνων και το επανασχεδιασμένο τιμόνι, προσφέρουν στον οδηγό ένα άνετο και λειτουργικό… περιβάλλον εργασίας. 
Ένα βασικό γνώρισμα του νέου Jumper είναι τα ιδιαίτερα αναπαυτικά και πλήρως ρυθμιζόμενα καθίσματα με τις ανθεκτικές και –αισθητικά άρτιες- επενδύσεις ενώ εντυπωσιακοί είναι και οι αποθηκευτικοί χώροι που έχουν προβλεφθεί. Αν… εξαιρέσει κανείς τις διάφορες θήκες στο εσωτερικό το θυρών, την κεντρική κονσόλα (με ψύξη ή χωρίς), την αναδιπλούμενη πλάτη του μεσαίου καθίσματος, τις θήκες εμπρός από τον συνοδηγό που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και ένα laptop κ.ά., μπορεί να εστιάσει στην ειδική θήκη – ράφι στην οροφή του οχήματος με ωφέλιμο όγκο 22λτ.! 
Επιπρόσθετα, η κεντρική κονσόλα μπορεί να εφοδιαστεί με ειδικό σύστημα πολυμέσων με μεγάλη έγχρωμη οθόνη, δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth ή USB κ.ά. 
Τέλος, μια παροχή ρεύματος έχει προβλεφθεί στην κεντρική κονσόλα. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)