Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο κ. Γεώργιος Μέρος, LCV Manager της Citroen Hellas.

    Συνέντευξη με τον κ. Γεώργιο Μέρο, LCV Manager της Citroen Hellas

    9.647 Επισκέψεις στο άρθρο (30/12/2014)

    Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του ΣΕΑΑ, το Jumper είναι το κορυφαίο σε πωλήσεις Van της ελληνικής αγοράς για το 10μηνο του 2014. Παράλληλα, η Citroen έχει αυξήσει σημαντικό το μερίδιο της στην αγορά ελαφρών επαγγελματικών για το ίδιο διάστημα. Τι προσδοκάτε για τη συνέχεια με την έλευση της νέας γενιάς του μοντέλου και ποιοι οι στόχοι σας για το 2015;
    Το Jumper με την αξιοπιστία του, την ποιότητα κατασκευής, τον μεγαλύτερο και πιο εκμεταλλεύσιμο χώρο φόρτωσης και το χαμηλό κόστος χρήσης, κέρδισε την εμπιστοσύνη μικρών και μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων. 
    Το νέο Jumper, με νέα δυναμική και μοντέρνα σχεδίαση, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στην ελληνική αγορά με σημαντικές βελτιώσεις στην ασφάλεια, την άνεση και την οικονομία, ενσωματώνοντας κορυφαία τεχνολογία. Η νέα γενιά του, θα είναι και το 2015 στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων της κατηγορίας του χάρη στην ολοκληρωμένη γκάμα με πλήθος εκδόσεις σε Van και Pick Up με τιμές που συμβαδίζουν με την ανάγκη για οικονομία και ξεκινούν από 17.930 ευρώ (συμπ/μένου του Οφέλους Απόσυρσης και χωρίς ΦΠΑ). Η Citroen Ελλάς στοχεύει μέσω του συνόλου των ελαφρών επαγγελματικών που προσφέρει (C3 Entreprise, Nemo, Berlingo, Jumpy και Jumper) να αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε επαγγελματία, μέσω του άριστα εκπαιδευμένου δικτύου διανομέων και επισκευαστών της σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας επίσης και τη δυνατότητα 5ετούς εργοστασιακής εγγύησης σε όλα τα ελαφρά επαγγελματικά της. 

    Ποια είναι τα «ατού» του νέου Citroen Jumper έναντι του ανταγωνισμού;
    Σε σχέση με πολλά μοντέλα του ανταγωνισμού, το νέο Jumper έχει το μεγαλύτερο ωφέλιμο πλάτος στον χώρο φόρτωσης καθώς και μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο, επιτρέποντας την μεταφορά μεγάλων και βαριών αντικειμένων ή γενικότερα, περισσότερου –συνολικά- φορτίου. Παράλληλα, συνδυάζει το μεγαλύτερο ωφέλιμο μήκος της καρότσας σε σχέση με το συνολικό μήκος του αμαξώματος, με αποτέλεσμα να αποτελεί ιδανικό συνεργάτη για τις αστικές διανομές. Η άνετη θέση οδήγησης και το μεγάλο παρμπρίζ, εξασφαλίζουν στον οδηγό εξαιρετική ορατότητα τόσο στον αυτοκινητόδρομο όσο και σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας στην πόλη. Επίσης, ένα σημαντικό κριτήριο επιλογής του νέου Citroen Jumper είναι οι σημαντικά μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και οι χαμηλές εκπομπές CO2. 

    Προηγούμενη

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)