Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανάλογα με την έκδοση, το νέο Jumper Van προσφέρει χώρο φόρτωσης με ωφέλιμο όγκο από 8,0 – 15,0κ.μ.

Εξαιρετικό είναι επίσης το εύρος τόσο της πλαϊνής όσο και της πίσω – δίφυλλης- θύρας.

Η ειδική καταπακτή πάνω από τη καμπίνα των επιβατών αυξάνει περαιτέρω το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης ενώ…

Πολλαπλοί κρίκοι πρόσδεσης του φορτίου υπάρχουν τόσο στο δάπεδο όσο και στα τοιχώματα ενώ, μια παροχή ρεύματος έχει τοποθετηθεί κοντά στην πίσω θύρα.

… η ειδική πλαφονιέρα μετατρέπεται σε αποσπώμενο φακό με μεγάλη ευκολία.

Χώρος φόρτωσης: Ωφέλιμο πλάτος 1.422χλστ. μεταξύ των θόλων

9.652 Επισκέψεις στο άρθρο (30/12/2014)

Ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα και του νέου Jumper, παραμένουν οι εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες. 
Σε ότι αφορά στις εκδόσεις Van, προσφέρεται με τρία μήκη αμαξώματος, τρία μεταξόνια και τρία ύψη οροφής με τον ωφέλιμο όγκο των φορτίων που μπορεί να υποστηρίξει να κυμαίνεται από τα 8,0 – 15,0κ.μ. και το ωφέλιμο φορτίο από τα 1.065 – 1.500 κιλά! 
Ωστόσο, το στοιχείο που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι οι… γενναιόδωρες διαστάσεις του χώρου φόρτωσης καθώς το ωφέλιμο πλάτος του ανέρχεται στα 1.870 χλστ. (1.422 χλστ.) και ανάλογα με την έκδοση της οροφής, το ωφέλιμο ύψος ορίζεται στα 1.622 – 2.168 χλστ. 
Αντίστοιχα, το μέγιστο μήκος του χώρου φόρτωσης κυμαίνεται από τα 2.670 – 3.705 χλστ. ενώ ιδιαίτερα μεγάλο είναι το άνοιγμα τόσο της πλευρικής όσο και της δίφυλλης πίσω θύρας. Καταλήγοντας αξίζει να αναφέρουμε πως, αναλόγως της έκδοσης και της ύπαρξης ή μη, πνευματικής ανάρτησης στον πίσω άξονα με δυνατότητα αυξομείωσης της απόστασης του αμαξώματος από το έδαφος κατά 7 εκ., η απόσταση του δαπέδου της καρότσας από το έδαφος κυμαίνεται από τα 493 – 602 χλστ.! 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)