Μέχρι στιγμής δεν έχει περιέλθει σε γνώση της εταιρείας κανένα ατύχημα.

Ανάκληση για Ford Transit Connect

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η Ford εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης για μια σειρά από μοντέλα. Δείτε περισσότερα.

 
H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η Ford Motor Hellas, Γενικος Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Ford στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Focus, C-MAX, Kuga, Mondeo, S-MAX, Galaxy και Transit Connect με κινητήρες 1.0, 1.5 και 1.6 EcoBoost.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 2.320 αυτοκίνητα, που παρήχθησαν από 01/08/2012 μέχρι 30/06/2016. Σύμφωνα με τον Κατασκευαστή, ορισμένα οχήματα με κινητήρα 1.0, 1.5 ή 1.6 EcoBoost και μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων, ενδέχεται να εμφανίσουν θραύση του πλατό του συμπλέκτη. Αυτό προκαλεί οσμές από τον συμπλέκτη και μειωμένη απόδοση του οχήματος. Στην απίθανη περίπτωση θραύσης του πλατό του συμπλέκτη, μπορεί να ακουστεί θόρυβος από την περιοχή του κιβωτίου ταχυτήτων και σε ακραίες περιπτώσεις να εκτοξευθούν θραύσματα και να χτυπήσουν εξαρτήματα στο χώρο του κινητήρα, με πιθανότητα καπνού ή και φωτιάς στην περιοχή του χώρου του κινητήρα.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχει περιέλθει σε γνώση της εταιρείας κανένα ατύχημα, το οποίο να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την ενημέρωση των ιδιοκτητών των ανωτέρω οχημάτων, μέσω προσωπικής επιστολής, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές Ford για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
 
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι – ιδιοκτήτες παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Ford ή στον τηλεφωνικό αριθμό 210-4805620, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info11@ford.com.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FORD - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ