Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δύο νέες υπηρεσίες λανσάρει στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων του Ανόβερο η Ford.

Ανακοίνωσε νέες υπηρεσίες η Ford

1.989 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2018)

Δύο νέες υπηρεσίες λανσάρει στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων του Ανόβερο η Ford, οι οποίες θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά στην διαχείριση του στόλου των οχημάτων των εταιρειών. Ο λόγος για τις Ford Telematics και Ford Data Services.

Όπως ανακοίνωσε η Ford οι δύο νέες λύσεις συνδεδεμένων οχημάτων στόλων στο Ανόβερο έχουν εξελιχθεί εσωτερικά από την Ford Smart Mobility. Η εξέλιξή τους βασίζεται σε έναν  συνδυασμό έγκυρων πληροφοριών που έχουν συλλεχθεί από στόλους ποικίλων μεγεθών από πολλούς κλάδους της βιομηχανίας, και της τεχνογνωσίας και ικανότητας της Ford στα οχήματα και τα δεδομένα τους.
 
Η Ford Telematics θα προσφέρει μία διαδικτυακή εφαρμογή για λύσεις που βοηθούν τους διαχειριστές στόλων να βελτιώνουν την αξιοποίηση των οχημάτων τους, να μεγιστοποιούν τη διαθεσιμότητά τους, να βελτιστοποιούν το λειτουργικό κόστος και να ελέγχουν τους οδηγούς τους.
Ανεξάρτητα, η Ford Data Services θα επιτρέπει στους διαχειριστές στόλων αν το επιθυμούν να συνεργάζονται με τρίτους παρόχους υπηρεσιών για να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα οχημάτων κατηγορίας ΟΕΜ – που θα μεταφέρονται απευθείας από το όχημα στο «cloud»  για τη δημιουργία των δικών τους, ειδικά διαμορφωμένων λύσεων fleet.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η Ford έχει ήδη ανακοινώσει ότι μέχρι το 2020 θα προσφέρει συνδεσιμότητα σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή γκάμα οχημάτων, ενώ σε ότι αφορά τις υπηρεσίες Ford Telematics και Ford Data Services στην Ευρώπη θα φτάσουν την άνοιξη του 2019, φτάνοντας πρώτα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία πριν ακολουθήσουν περαιτέρω αγορές.
 
Τέλος, έγινε γνωστό πως η Ford Commercial Solutions έχει ήδη συνάψει συμφωνίες με πολλούς παρόχους υπηρεσιών τηλεματικής στη Βόρεια Αμερική, συμπεριλαμβανομένης της Verizon Connect, και τώρα βρίσκεται σε προχωρημένα στάδια συζήτησης για τη σύναψη παρόμοιων συμφωνιών στην Ευρώπη.