Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ανανεώστε τώρα το επαγγελματικό σας όχημα με 2 απλά βήματα!

Ανανεώστε τώρα το επαγγελματικό σας όχημα με 2 απλά βήματα!

34.150 Επισκέψεις στο άρθρο

- Τα επαγγελματικά οχήματα στην Ελλάδα είναι "υπερήλικες" (με μέσο όρο ηλικίας σχεδόν 20 έτη).
- Τα παλιά οχήματα δεν είναι το ίδιο αποδοτικά με τα καινούργια (καίνε παραπάνω, χρειάζονται επισκευές), κοστίζοντας σημαντικά στην επιχείρηση.
- Μπορείτε να ανανεώσετε το επαγγελματικό σας όχημα εύκολα με leasing!
- Με το leasing κρατάτε το όχημα σας καινούργιο, ενώ καλύπτονται και οι διαδικασίες συντήρησης του.

Τα επαγγελματικά οχήματα προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και τελικά στους ίδιους τους καταναλωτές, διασφαλίζοντας τις ασφαλείς μεταφορές και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας μας.

Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA), ο ελληνικός στόλος επαγγελματικών οχημάτων είναι ο γηραιότερος στην Ευρώπη, με μέσο όρο ηλικίας τα 19,5 έτη, έναντι 11.6 ετών του αντίστοιχου ευρωπαϊκού.

Εάν η επιχείρησή σας στηρίζεται στην επάρκεια και την αποδοτικότητα των επαγγελματικών της οχημάτων τότε η προοπτική της ανανέωσής τους, σίγουρα, θα σας απασχολεί. Μια οικονομική και αποδοτική λύση για τον στόλο σας σημαίνει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους και ανάπτυξης για την επιχείρηση σας.
Το Leasing είναι μοναδική λύση για τη μακροχρόνια μίσθωση ελαφρών φορτηγών για 3 έως 6 χρόνια. Επιλέγοντας το leasing, απαλλάσσεστε από κάθε βάρος που αφορά στη δημιουργία, ενίσχυση ή ανανέωση των επαγγελματικών σας οχημάτων και εξασφαλίζετε σημαντικά πλεονεκτήματα.

H Autohellas Hertz αντιλαμβάνεται αυτή την πρόκληση και σχεδιάζει λύσεις μακροχρόνιας μίσθωσης που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Έτσι, μετατρέπει το ρίσκο της επένδυσης σε επαγγελματικά οχήματα σε σημαντική ευκαιρία ανάπτυξης. Επιπλέον, σας προτείνει λύσεις ώστε να έχετε το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.


Ειδικότερα, η Autohellas Hertz, με το πρόγραμμα «AdVANtage», αναλαμβάνει για εσάς την πλήρη συντήρηση και επισκευή βλαβών των μισθωμένων οχημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, την αλλαγή ελαστικών, 24ωρη οδική βοήθεια και εκτεταμένη ασφαλιστική κάλυψή καθώς και τα τέλη κυκλοφορίας. Παράλληλα, σας προσφέρει την δυνατότητα προσωρινής αντικατάστασης οχήματος ώστε να είστε σίγουροι ότι το μεταφορικό σας έργο δεν θα επηρεαστεί σε περίπτωση βλάβης.

Η νέα ψηφιακή εφαρμογή Online Leasing Calculator της Autohellas Hertz κάνει το leasing επαγγελματικών αυτοκινήτων "παιχνίδι". Απλά μπαίνετε στο hertz.gr, και από την άνεση του χώρου σας, διαμορφώνετε την προσφορά Leasing όπως ακριβώς τη θέλετε μόνο με δύο βήματα. Στο πρώτο βήμα, επιλέγετε ανάμεσα σε όλα τα διαθέσιμα επαγγελματικά οχήματα της αγοράς. Στο δεύτερο βήμα επιλέγετε τη διάρκεια της μίσθωσης, τα ετήσια χιλιόμετρα και την προκαταβολή μέχρι να βρεθεί το σενάριο που ταιριάζει στην επιχείρησή σας. Και η προσφορά έρχεται στο email σας μέσα σε δευτερόλεπτα!

Επιπλέον, το “Online Leasing Calculator” της Autohellas Hertz είναι το μόνο ψηφιακό εργαλείο στην αγορά που προσφέρει διαμόρφωση της προσφοράς με δυνατότητα εξαγοράς του αυτοκινήτου και προσαρμογής του ποσού εξαγοράς στα μέτρα σας.


Όμως τα προνόμια που απολαμβάνετε δεν σταματούν εδώ. Για κάθε €2 μίσθωσης, κερδίζετε 3 μίλια επιβράβευσης από το πρόγραμμα Miles+Βonus της AEGEAN. Παράλληλα, έχετε 4 Bonus πόντους για κάθε €1 πληρωμής με τις κάρτες Bonus της Alpha Bank.
 
Η ανανέωση του στόλου με οχήματα νέας γενιάς και αυστηρότερων προδιαγραφών σημαίνει αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις και μείωση της επιβάρυνσης που προκαλούν οι μεταφορές στο περιβάλλον. Για εσάς, η επιλογή του Προγράμματος «Hertz AdVANtage» σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου και πόρων που μπορείτε, πλέον, να επενδύσετε για να εξελίξετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα.
 
Μάθετε περισσότερα εδώ.