Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αποκαλύφθηκε το νέο Musso Pick-Up!

11.484 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2018)

Η SsangYong παρουσίασε στην πρόσφατη 88η Διεθνή Έκθεση της Γενεύης το νέο εκπρόσωπο της στην κατηγορία των Pick-Up, ο οποίος θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην ΕΕ μέσα στο καλοκαίρι του 2018.

Mε εμπειρία άνω των 60 ετών στην κατασκευή τετρακίνητων οχημάτων όλων των τύπων, η SsangYong αποτελεί μια εκ των κορυφαίων Κορεατικών αυτοκινητοβιομηχανιών και η παρουσίαση ενός νέου Pick-Up με το λογότυπο της, είναι αναμφίβολα μια σημαντική είδηση.
Λίγους μήνες λοιπόν μετά την παρουσίαση της νέας «ναυαρχίδας» της στην κατηγορία των SUV, της νέας γενιάς του Rexton, η SsangYong αποφάσισε να παρουσιάσει και ένα νέο Pick-Up με την ονομασία «Musso», που παρεμπίπτοντος στα Κορεατικά σημαίνει… ρινόκερος!
Το νέο λοιπόν SsangYong Musso Pick-Up δανείζεται πολλαπλά από τα σχεδιαστικά στοιχεία της νέας γενιάς του Rexton, με τις έντονες καμπύλες και ακμές που συνθέτουν την εικόνα του εμπρόσθιου τμήματος, να εκτείνονται και στο πλαϊνό τμήμα του αμαξώματος.
Παράλληλα, οι έντονες αυλακώσεις στο κάτω μέρος των θυρών, ουσιαστικά μειώνουν το ενδεχόμενο συγκέντρωσης λάσπης κ.ο.κ. επί του αμαξώματος κατά την κίνηση του μοντέλου σε εκτός δρόμου διαδρομές ενώ, ο δυναμισμός του νέου Musso Pick-Up ενισχύεται και από την ύπαρξη ζαντών ελαφρού κράματος με διάσταση 20 ιντσών στις κορυφαίες –από πλευράς εξοπλισμού- εκδόσεις.
Με βάση τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, το νέο SsangYong Musso Pick-Up αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ από το καλοκαίρι του 2018 και θα συνοδεύεται από Εργοστασιακή Εγγύηση 5 ετών (ανεξαρτήτως χιλιομέτρων) ενώ, ο πληρέστατος εξοπλισμός και το προσιτό κόστος αγοράς του, θα διασφαλίζουν μια εξαιρετική σχέση τιμής – αξίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
 

 Σχετικές ειδήσεις