Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

e-Crafter: Με αυτονο-μία έως και 200 χλμ.

Το Crafter είχε την τιμητική του στην 66η ΙΑΑ καθώς, πέραν των… συμβατικών του εκδόσεων, παρουσιάστηκε και στην αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση «e-Crafter» με μεικτό βάρος 4,2t. και ωφέλιμο φορτίο 1,7t.
Την κίνηση του εν λόγω μοντέλου αναλαμβάνει ένας ηλεκτροκινητήρας με ισχύ 100 kW και μέγιστη ροπή 290 Nm που λαμβάνει την απαιτούμενη ενέργεια από μια συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 43 kWh. Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει ανέρχεται στα 80χλμ./ώρα και η αυτονομία του ανέρχεται έως και στα 200 χλμ. ενώ ο χώρος φόρτωσης του έχει ωφέλιμο όγκο 11,3κ.μ.
Καταλήγοντας αξίζει να αναφέρουμε πως οι μπαταρίες του e-Crafter εδράζονται κάτω από το δάπεδο του χώρου φόρτωσης και για τη φόρτιση του 80% της χωρητικότητας τους, απαιτούνται μόλις 45 λεπτά της ώρας. Τέλος, αναλόγως της χρήσης του οχήματος και τις απαιτήσεις του πελάτη, η χωρητικότητα των μπαταριών μπορεί να μεταβληθεί, επιτρέποντας μέγιστη αυτονομία έως και 400 χλμ.!
Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως οι υπεύθυνοι της Volkswagen ανακοίνωσαν πως, οι πρώτες αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις του Crafter αναμένεται να παραδοθούν στους υποψήφιους ιδιοκτήτες τους πριν το τέλος του 2017!

 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ