Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι αναβαθμισμένοι κινητήρες της Mercedes-Benz Trucks είναι σε θέση πλέον να κάνουν χρήση και εναλλακτικών τύπων καυσίμου όπως τα «Υδρογονο-κατεργασμένα Φυτικά Έλεια», πιο γνωστά ως «HVO».

Αναβαθμισμένοι κινητήρες με εναλλακτικούς τύπους βιοκαυσίμων

Μεταξύ άλλων, η Mercedes-Benz Trucks παρουσίασε και αρκετές αναβαθμίσεις για τους κινητήρες των φορτηγών οχημάτων της όπως π.χ. η περίπτωση του 6κύλινδρου OM 470 των 10,7λτ. που πλέον απέκτησε μια νέα –κορυφαία- έκδοση με ισχύ 456 ίππων και μέγιστη ροπή 2.200 Nm. Το εν λόγω μηχανικό σύνολο είναι πλέον διαθέσιμο σε εκδόσεις με ισχύ από 326 – 456 ίππους για όλες τις εφαρμογές (αστικές διανομές, διεθνείς μεταφορές, κατασκευαστικός κλάδος).
Ωστόσο, ο εν λόγω κινητήρας αλλά και οι υπόλοιποι που περιλαμβάνονται στη γκάμα της Mercedes-Benz Trucks, όπως ο OM 473 των 15,6λτ., είναι πλέον σε θέση να κάνουν χρήση βιοκαυσίμων από ανανεώσιμες πηγές σύμφωνα με το πρότυπο «prEN 15940» όπως τα «HVO» (Hydrotreated Vegetable Oils), «BtL» (Biomass to Liquid), «GtL» (Gas to Liquid) και «CtL» (Coal to Liquid), μια επιλογή που η Mercedes-Benz Trucks έχει ήδη ανακοινώσει από τον Φεβρουάριο του 2016.

 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ