Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι επετειακές εκδόσεις Caddy Edition 35 διακρίνονται για τον έντονο δυναμισμό τους.

Caddy Edition 35: Νέες εκδόσεις για την ιστορική επέτειο

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 35 έτη ιστορίας του, η VW παρουσίασε μια επετειακή έκδοση, το Caddy Edition 35.
Οι εν λόγω εκδόσεις διακρίνονται για τις πολλαπλές «πινελιές» από μαύρη –γυαλιστερή- βαφή στις πόρτες, το πίσω μέρος του αμαξώματος ενώ χαρακτηριστική είναι και η γυαλιστερή μαύρη βαφή στην οροφή. Παράλληλα, στο εσωτερικό  συναντάμε επενδύσεις από δέρμα σε συνδυασμό με απομιμήσεις ανθρακονήματος.
Οι εκδόσεις «Edition 35» θα είναι διαθέσιμες τόσο για τις επαγγελματικές (Van) όσο και τις επιβατικές εκδοχές και η γκάμα των κινητήρων τους θα περιλαμβάνει 13 διαφορετικές επιλογές με καύσιμο την βενζίνη, το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο, οι οποίοι συνδυάζονται τόσο με μηχανικά όσο και αυτόματα (DSG) κιβώτια ταχυτήτων.
Παράλληλα, θα προσφέρονται και δύο 4κίνητες εκδόσεις του Caddy Edition 35 με τον 2,0λιτρο TDI πετρελαιοκινητήρα ισχύος 122 ή 150 ίππων που θα συνδυάζονται με 6τάχυτο χειροκίνητο ή αυτόματο (DSG) κιβώτιο.
Παράλληλα, στην προσεχή ΙΑΑ 2016, η Volkswagen θα παρουσιάσει μια νέα «TGI» έκδοση του Caddy με κινητήρα φυσικού αερίου. Με τον εξαιρετικό νέο κινητήρα των 1,4λτ., και κάνοντας χρήση του CNG ως καύσιμο, οι εκδόσεις TGI του Caddy εμφανίζουν μέγιστη αυτονομία έως 630 χλμ. (έως 860 χλμ. στις εκδόσεις Maxi με τις μεγαλύτερης χωρητικότητας δεξαμενές CNG) ενώ, η μέση κατανάλωση φυσικού αερίου κυμαίνεται στα 4,1kg/100χλμ. Παράλληλα, ο χώρος φόρτωσης των εκδόσεων Caddy TGI παραμένει ανεπηρέαστος από την ύπαρξη των δεξαμενών για το φυσικό αέριο, με ωφέλιμο όγκο έως 3.200 λτ. (4.130 λτ. για τις εκδόσεις Caddy Maxi TGI).

 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ