Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Παράλληλα, έχουν τροποποιηθεί τα αεροδυναμικά βοηθήματα και τα σκίαστρα στο επάνω μέρος της καμπίνας.

Σημαντικά βελτιωμένη αεροδυναμική και χαμηλότερο απόβαρο

6.516 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2018)

Η αεροδυναμική της καμπίνας αλλά και γενικότερα του οχήματος, είναι ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της νέας γενιάς των DAF CF και XF.
Πιο συγκεκριμένα, πολλαπλές είναι οι τροποποιήσεις που έχουν δεχθεί τα αεροδυναμικά βοηθήματα και τα σκίαστρα στο πάνω μέρος της καμπίνας, ενώ εντελώς νέα είναι και η σχεδίαση της μάσκας.
Πέραν όμως αυτού, τα νέα CF & XF υιοθετούν μια επιπλέον τεχνολογική καινοτομία που εστιάζεται στο σύστημα διαχείρισης των καυσαερίων.
Συγκεκριμένα το σύστημα «EAS» (Exhaust After-treatment System) είναι εντελώς νέο και σημαντικά μικρότερο σε διαστάσεις σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν κατά 40%(!), γεγονός που ευνοεί μεταξύ άλλων την εξεύρεση νέων χώρων επί του πλαισίου του οχήματος για την τοποθέτηση π.χ. μεγαλύτερων δεξαμενών καυσίμου, εργαλειοθηκών κ.ο.κ.
Χωρίς να υστερεί καθόλου σε απόδοση, το νέο EAS είναι κατά 50 κιλά ελαφρύτερο ενώ συνολικά, οι διάφορες επεμβάσεις που έχουν δεχθεί τα νέα CF & XF, έχει επιφέρει τη μείωση του συνολικού τους απόβαρου κατά 100 κιλά.