Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Παραγγελία ρεκόρ για την DAF Trucks από τη Λατινική Αμερική, χάρη στα 200 CF της Κολομβίας.

Οι τράκτορες DAF CF 6x4 έχουν παραγγελθεί με heavy-duty σασί και ενισχυμένους άξονες.

Η DAF κατακτά τη Νότια Αμερική

6.552 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2021)

Διακόσια σκληροτράχηλα, τριαξονικά DAF CF ετοιμάζονται να πιάσουν δουλειά υπό αντίξοες συνθήκες στην Κολομβία, σε μία παραγγελία που αποτελεί τη μεγαλύτερη που έχει λάβει μέχρι στιγμής η DAF Trucks από τη Νότια Αμερική.

Τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα παραγγελία από τη Νότια Αμερική δέχθηκε πρόσφατα η DAF Trucks, καθώς η μεταφορική εταιρεία GRUPO PRODES από την Κολομβία παρήγγειλε 200 φορτηγά της ολλανδικής μάρκας. Πρόκειται για τριαξονικούς τράκτορες CF 6x4, οι οποίοι θα δραστηριοποιηθούν στη διανομή μπύρας, αναψυκτικών και τροπικών φρούτων σε «αφιλόξενες» περιοχές της χώρας.


Οι τράκτορες DAF CF 6x4 έχουν παραγγελθεί με heavy-duty σασί και ενισχυμένους άξονες.

Οι τράκτορες DAF CF 6x4 έχουν παραγγελθεί με heavy-duty σασί και ενισχυμένους άξονες.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 Με στόχο την κορυφή τα νέα DAF XF, XG και XG+ (+vid)
 
Η παράδοση των εν λόγω φορτηγών έχει ήδη ξεκινήσει και έρχεται σε συνέχεια εκτεταμένων δοκιμών του DAF CF από την GRUPO PRODES. «Λειτουργούμε έναν στόλο με φορτηγά πολλών κατηγοριών από πολλές μάρκες, οπότε έχουμε πολλά οχήματα με τα οποία μπορούμε με το συγκρίνουμε. Ωστόσο, σε όρους αξιοπιστίας, κατανάλωσης καυσίμων, ικανότητας ελιγμών και άνεσης οδηγών, το DAF CF πραγματικά αποτελεί μια κλάση από μόνο του», δήλωσε ο διευθυντής μεταφορών της GRUPO PRODES, Federico Medina, ο οποίος αποκάλυψε: «Είμαστε τόσο πεπεισμένοι από την ποιότητα του φορτηγού, που αυξήσαμε την αρχική μας παραγγελία των 150 μονάδων στις 200».
 
Ιστορικό ρεκόρ από τα νέα DAF (+vid)
 
Σε ό,τι έχει να κάνει με τα ίδια τα φορτηγά, αυτά αν και δείχνουν κανονικά στην εμφάνιση, ωστόσο έχουν προετοιμαστεί για δουλειά κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Με άλλα λόγια, τα DAF CF της GRUPO PRODES έχουν παραγγελθεί με heavy-duty σασί και έξτρα ενισχυμένους συζυγείς (tandem) άξονες για μέγιστη πρόσφυση. Τη συντήρηση των φορτηγών θα αναλάβει ο έμπορος της DAF στη χώρα «Kenworth de la Montana», που διαθέτει 14 συνεργεία και ειδικεύεται τόσο στα DAF όσο και στα αμερικάνικα Kenworth, δύο εταιρείες μέλη του ομίλου PACCAR.
 
Οδηγήστε online τα νέα DAF
 
Αξίζει να αναφερθεί κλείνοντας, πως με στόλο περίπου 1.500 φορτηγών και 2.000 τρέιλερ, η GRUPO PRODES αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρείες της Κολομβίας. Τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στη Μεδεγίν, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, ενώ υπάρχουν ντεπό και σε άλλες περιοχές.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »