Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η καμπίνα Super Space Cab του DAF XF προσφέρει ωφέλιμο εσωτερικό όγκο 12,6 κ.μ.!

Πολλαπλές είναι οι νέες ενδείξεις που προσφέρει στον οδηγό ο ανασχεδιασμένος πίνακας οργάνων των νέων CF & XF.

Βελτιωμένο εσωτερικό και νέες εκδόσεις «Exclusive Line»

6.518 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2018)

Το εσωτερικός της καμπίνας των εκπροσώπων της DAF Trucks, ανέκαθεν διακρίνονταν για το κορυφαίο επίπεδο της ποιότητας κατασκευής και της άνεσης που απολαμβάνουν οι επιβαίνοντες σε αυτά.
Αναβαθμίζοντας σημαντική την ποιότητα των επενδύσεων στο ταμπλό, τα καθίσματα, τις κουρτίνες, τα στρώματα αλλά και τα πλευρικά τοιχώματα, οι υπεύθυνοι της ολλανδικής εταιρείας αναβαθμίζουν περαιτέρω τα πρότυπα για την κατηγορία των βαρέων φορτηγών.
Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως, οι εκδόσεις Super Space Cab του DAF XF είναι από τις μεγαλύτερες της αγοράς, με ωφέλιμο εσωτερικό όγκο της τάξης των 12,6 κ.μ.! Με τα νέα CF & XF, η DAF Trucks προσφέρει για πρώτη φορά το ολοκαίνουργιο και πλήρως αυτόματο σύστημα ελέγχου της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του οχήματος με την ονομασία «HVAC». Χάρη στις σημαντικές βελτιώσεις που έχει δεχθεί, το εν λόγω σύστημα είναι σε θέση να ελέγχει ακόμη καλύτερα την ατμόσφαιρα και τη θερμοκρασία στο εσωτερικό της καμπίνας, ενώ την ίδια στιγμή, επιβαρύνει στο ελάχιστο την απόδοση του κινητήρα αναφορικά με το φορτίο ενέργειας που απαιτεί για τη λειτουργία του.