Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ένα νέο πρωτοποριακό προωθητικό πρόγραμμα για επαγγελματίες προσφέρει η Renault για το νέο Clio PRO+.

Ακόμη πιο δελεαστικό φαντάζει το νέο Renault Clio PRO+ μέσω του νέου προωθητικού προγράμματος «Renault Easy PRO+» που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία.

Απόλυτη κάλυψη του επαγγελματία

1.836 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2017)

Με το νέο πρόγραμμα «Easy PRO+», η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault προσφέρει με το νέο Clio PRO+ την πιο ολοκληρωμένη λύση στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία.

Χάρη σε μια σειρά μοναδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών που ενσωματώνει όπως η ευρυχωρία της καμπίνας των επιβατών, η πρακτικότητα και οι μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες του χώρου φόρτωσης καθώς και ο πληρέστατος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας αλλά και η εξαιρετική οδική συμπεριφορά, το νέο Renault Clio PRO+ έχει καταφέρει ήδη να εδραιωθεί στη συνείδηση των ελλήνων επαγγελματιών ως ένα από τα πιο αποδοτικά mini-vanettes και στη χώρα μας.
Σε μια προσπάθεια να καλύψει ακόμη περισσότερο τις απαιτήσεις των πελατών της, η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault προσφέρει το νέο πρόγραμμα «Easy PRO+» βάση του οποίου, ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει το όχημα, τα χαρακτηριστικά του αλλά και τον τρόπο εξόφλησης του, σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες, διασφαλίζοντας το μέγιστο δυνατό όφελος.
Πιο συγκεκριμένα, το Easy PRO+ παρέχει τη δυνατότητα επιλογής του τρόπου εξόφλησης, την παραμετροποίηση του χρηματοδοτικού προγράμματος (διαθέσιμες και άτοκες δόσεις) αλλά ακόμη και την επιλογήτη χρηματικής έκπτωσης που θα λάβει ο υποψήφιος ιδιοκτήτης του νέου Clio PRO+.
Παράλληλα, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος χρήσης που διασφαλίζει για το Clio PRO+ ο πετρελαιοκινητήρας dCi των 1,5lt. την ίδια στιγμή που το γαλλικό mini-vanette συνοδεύεται από 5ετή Εγγύηση σε συνδυασμό με 5ετή Οδική Βοήθεια.