Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Nissan NV300 Combi θα είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά μέσα στο καλοκαίρι του 2021.

Σημαντικά αναβαθμισμένος τόσο σε σχεδίαση όσο και πληρότητα εξοπλισμού ο εσωτερικός του διάκοσμος.

Εξωτερικά, το νέο NV300 διακρίνεται για την επανασχεδιασμένη μάσκα…

… αλλά και τα νέου τύπου –LED- φωτιστικά σώματα.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει επιλογές με ισχύ 110 – 170 ίππων ενός 2,0λιτρου dCi πετρελαιοκινητήρα που καλύπτει τις προδιαγραφές Euro 6D.

Όπως είναι φυσικό, στον εξοπλισμό του θα περιλαμβάνονται νέα και προηγμένα συστήματα πολυμέσων ενώ…

… πολλαπλοί νέοι αποθηκευτικοί χώροι, συνολικής χωρητικότητας 88λτ. έχουν προβλεφθεί εντός της καμπίνας.

Πέραν των εννέα επιβατών σε τρεις σειρές καθισμάτων, το νέο Nissan NV300 Combi θα μπορεί να υποστηρίξει και «σεβαστό» όγκο αποσκευών…

… με τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά του να αναμένονται σύντομα.

Αυτό είναι το νέο Nissan NV300 Combi (+vid)

8.047 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2021)

Σημαντικά αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς, θα προσφέρεται με Euro 6D κινητήρες και δυνατότητα μεταφοράς έως και 9 επιβατών σε ένα ευρύχωρο, άνετο και πολυτελές εσωτερικό.

Σημαντικά τροποποιημένο σχεδιαστικά καθώς και με πολλαπλές αναβαθμίσεις σε επίπεδο εξοπλισμού και μηχανικών μερών, το νέο Nissan NV300, αρχικά στις επιβατικές εκδόσεις «Combi», ξεκινά την εμπορική του πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στον προσεχή Μάιο (στην Ελλάδα από το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους), ενώ, λίγο αργότερα θα ακολουθήσουν και οι επαγγελματικές (Van) εκδόσεις του.
Σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, το νέο NV300 Combi έχει να επιδείξει μια σημαντικά τροποποιημένη σχεδίαση αμαξώματος όπου διακρίνουμε τη νέα μάσκα και τα LED φωτιστικά σώματα ενώ, θα είναι διαθέσιμα και νέα σχέδια ζαντών 17 ιντσών.
Σημαντικά τροποποιημένο είναι και το εσωτερικό, προκειμένου μεταξύ άλλων να βελτιωθεί ο χώρος… εργασίας του οδηγού και να αυξηθεί η εργονομία και η ποιότητα των υλικών. Παράλληλα, χάρη και στο νέο αποθηκευτικό χώρο κάτω από το –διπλό- κάθισμα του συνοδηγού (στις 9θέσιες εκδόσεις) με χωρητικότητα 54 λτ., η συνολική χωρητικότητα των διαθέσιμων αποθηκευτικών λύσεων εντός της καμπίνας ανέρχεται πλέον στα 88 λτ.!
Μια ακόμη σημαντική αναβάθμιση για το νέο Nissan NV300 Combi είναι η προσθήκη στον εξοπλισμό (αναλόγως της έκδοσης), πολλαπλών νέων συστημάτων υποβοήθησης του έργου του οδηγού (ADAS) όπως τα Blind Spot Warning, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recognition κ.ά. ενώ, νέοι και βελτιωμένοι είναι οι αερόσακοι για τον/τους συνοδηγούς.
Την ίδια στιγμή, η Nissan θα προσφέρει προηγμένα συστήματα πολυμέσων και πλοήγησης (NissanConnect) που συνδυάζονται με μια οθόνη αφής 8 ιντσών και φυσικά, είναι συμβατά με λογισμικό Android Auto & Apple CarPlay.
Σε ότι αφορά στα μηχανικά του μέρη, οι νέες επιλογές του 2,0λιτρου πετρελαιοκινητήρα dCi αποδίδουν ισχύ 110, 150 ή 170 ίππων και μέγιστη ροπή έως 380Nm, συνδυάζονται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και καλύπτουν τις τελευταίες προδιαγραφές ρύπων (Euro 6D).
Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως –και- το νέο Nissan NV300 Combi θα καλύπτεται από Πανευρωπαϊκή Εργοστασιακή Εγγύηση 5 ετών (ή 100.000 χλμ.).
Περισσότερα στο video που ακολουθεί…