Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Galileo Concept είναι ουσιαστικά ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο με δυνατότητα αυτόνομης κίνησης.

Η απουσία κάποιου «κέντρου ελέγχου» στο εσωτερικό του, επιτρέπει την βέλτιστη χωροταξική διαρρύθμιση αυτού του… διαμερίσματος επί τροχών.

Αυτόνομα κινούμενο «σπίτι επί τροχών»

11.107 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2019)

Με το πρωτότυπο Galileo, η Hymer μας αποκαλύπτει τις σκέψεις της για τα μελλοντικά –αυτόνομα κινούμενα- τροχόσπιτα!

Με τον κλάδο της αυτοκίνησης να προετοιμάζεται σε πυρετώδεις ρυθμούς για την επόμενη μέρα, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις προβλέπει την πλήρη αυτονόμηση της κίνησης όλων των τύπων οχημάτων, ο Όμιλος Erwin Hymer Group, εκ των κορυφαίων στον κλάδο των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων σε παγκόσμιο επίπεδο, παρουσίασε το πρωτότυπο «Galileo Concept».
Το εν λόγω όχημα δεν είναι ουσιαστικά τίποτε άλλο παρά ένα… σπίτι επί τροχών, το οποίο θα μπορεί να κινηθεί αυτόνομα.
Με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η Hymer προσανατολίζεται στην εξέλιξη μιας πολυλειτουργικής πλατφόρμας που θα μπορεί να υποστηρίξει πολλαπλούς τύπους αμαξωμάτων. Το επίπεδο πλαίσιο της θα ενσωματώνει τον ηλεκτροκινητήρα και το σύστημα μετάδοσης της κίνησης ενώ η εταιρεία θα μπορεί να προσαρμόσει σε αυτό πολλαπλούς διαφορετικούς τύπους αμαξωμάτων, με γνώμονα τη βέλτιστη χωροταξική διαρρύθμιση αναλόγως της χρήσης.
Μια επιπλέον εξέλιξη που σχετίζεται με την ύπαρξη ηλεκτροκινητήρα αλλά και συστήματος αυτόνομης κίνησης, είναι η απουσία συστήματος ελέγχου του οχήματος, με τη μορφή που το γνωρίζουμε σήμερα (τιμόνι, ποδοστήρια κ.ά.).
Στο σχετικό video που σας παρουσιάζουμε η εταιρεία παρουσιάζει ορισμένες τις –πρωτοποριακές ομολογουμένως- ιδέες της σχετικά με την χρήση του Galileo Concept ως ένα, επί μίσθωση, όχημα για διακοπές από μια οικογένεια, η οποία όταν ολοκληρώσει το ταξίδι της θα επιστρέψει το Galileo στη Hymer, προκειμένου αυτή να αφαιρέσει το αμάξωμα και να εδράσει επί του πλαισίου που προαναφέραμε, μια άλλη εφαρμογή.
Περισσότερα στο άκρως ενδιαφέρον video που ακολουθεί…