Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέση κατανάλωση 18,2λτ./100χλμ. πέτυχε το 12μέτρο τουριστικό λεωφορείο Scania Touring στις σχετικές δοκιμές του ιταλικού περιοδικού «BusToCoach».

Βραβείο οικονομίας για το Scania Touring

3.325 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2017)

Στην συγκριτική δοκιμή οικονομίας που διοργάνωσε το περιοδικό «BusToCoach» στην Ιταλία, το Scania Touring απέσπασε την πρώτη θέση μεταξύ 11 ανταγωνιστών σε ότι αφορά στην οικονομία καυσίμου.

Πιο συγκεκριμένα, το ιταλικό περιοδικό «BusToCoach» αποφάσισε να υποβάλλει σε πραγματικές δοκιμές χρήσης 11 συνολικά τουριστικά λεωφορεία από κατασκευαστές όπως οι Irizar, Iveco, Mercedes-Benz, Setra, Temsa και Scania.
Όλα τα οχήματα κλήθηκαν να διανύσουν μια διαδρομή μήκους 347 χλμ. στις περιοχές της Λομβαρδίας, στη Πιατσέντζα και τη Λιγκουρία με μέση ταχύτητα της τάξης των 77,4χλμ./ώρα και με το σύστημα κλιματισμού να είναι εν ενεργεία μόνο κατά το ήμισυ της διαδρομής.
Με βάση τα αποτελέσματα των δοκιμών, το Scania Touring HD με μήκος 12,1μ., ήταν μακράν το πιο… ολιγαρκές σε καύσιμο με μέση κατανάλωση της τάξης των 18,2λτ./100χλμ. με το αμέσως επόμενο ανταγωνιστή του να εμφανίζει αυξημένη κατανάλωση κατά 12%.