Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Δαχτυλιές στην οθόνη; Μάθε πώς να τις αποφεύγεις!

1.617 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2024)
Δαχτυλιές στην οθόνη; Μάθε πώς να τις αποφεύγεις!

Όσο δέος αισθάνεσαι, αντικρίζοντας τη νέα οθονάρα του οχήματός σου, άλλο τόσο ξενερώνεις κάθε φορά που βλέπεις τα στίγματα από τα δάχτυλά σου στην επιφάνειά της. Κι όμως, υπάρχει σωστός τρόπος για να μην την ξαναπατήσεις!

¶λλο το tablet & άλλο η οθόνη του οχήματος

Στη σύγχρονη εποχή, η οθόνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, καθώς σχεδόν κάθε δραστηριότητά μας αναγκαστικά περνάει από εκεί. Είτε μιλάμε για το κινητό μας τηλέφωνο είτε για το tablet είτε ακόμα και για το σύστημα infotainment του οχήματός μας, το μόνο βέβαιο είναι πως στη διάρκεια της ημέρας θα απλώσουμε κάμποσες φορές τον δείκτη μας πάνω στην επιφάνεια μιας οθόνης. Κι εκεί είναι που θα συμβεί το κακό!
Διότι, απλώνοντας το δάχτυλό σου για να κάνεις scroll ή για να πληκτρολογήσεις κάτι, το μόνο βέβαιο είναι πως θα αφήσεις το… δαχτυλικό σου αποτύπωμα. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, θα αφήσεις την αποκρουστική σε όλους δαχτυλιά, η οποία ναι μεν στο τάμπλετ και στο κινητό μπορεί να φύγει εύκολα, αν τη σκουπίσουμε με το μανίκι μας ή με ένα πανάκι, ωστόσο στην οθόνη του οχήματος τα πράγματα είναι πιο σύνθετα. Αφενός γιατί δε σου προσφέρει τη δυνατότητα να το κλειδώσεις – όπως θα έκανες με τα άλλα δυο gadgets, προκειμένου να μην πατηθεί κάτι κατά λάθος -, αφετέρου γιατί έχει μεγαλύτερη επιφάνεια. Συνεπώς, αν επιχειρήσεις να καθαρίσεις την οθόνη σου με ένα χαρτομάντιλο, τότε απλώς κινδυνεύεις να ενεργοποιήσεις εν αγνοία σου ένα σκασμό (ανεπιθύμητες) εντολές - χώρια που και να την κάνεις τη δουλειά, άμεσα θα βρεθείς στη θέση να αφήσεις εκ νέου μια καινούργια δαχτυλιά.        
 

Συνέχεια του άρθρου >>>